NE KAJE SE: Zaklao suprugu i rekao "Ovo sam joj obećao"!

U suzama i neopisivom bolu, njene tri ćerke Rada, Rosa i Gordana i dalje ne mogu da veruju da njihove majke više nema. Bila im je sve u životu. Sama ih odgajala, školovala i brinula o njima, sa puno pažnje i ljubavi.

Njega (oca) iz detinjstva se sećaju po nemilim scenama i maltretiranju njihove majke. Kuću im je prodao i otišao još dok su bili deca a nesrećna Rosa uspela je da napravi drugu i izvede decu na pravi put. Mučila se čitavog života na kraju zbog dobrg srca stradala. Njen brat Mladen Ćurčić kaže da sa ubicom nije govorio upravo što mu je maltretirao setru, i u više navrata ga upozoravao ali nije bilo efekta

Bez imalo kajanja
Kako nezvanično saznajemo ubica je policiji hladnokrvno izjavio, posle ubistva: "Ovo sam obećao pre trideset godina i ispunio sam!".

-Video sam ga to jutro u kafani, bio je pijan. Pretio je , svašta pričao… Toliko loš čovek je bio da ga i na putu nije valjao sresti a kamoli živeti sa njim. Ona je jadna bila optimista verovala da će biti bolje. Pa zamislite kakav je to monstrum bio. Kad je izvršio žločin samo je doviknuo mom ocu kroz prozor druge sobe :E sad sam ti je sredio, ubio sam ti ćerku! On jadan ne čuje ali pretpostavio je da nešto nije kako treba. Šta da vam kažem, kad je ušao u sobu ne znam kako je živ ostao- skrhan bolom priča njen brat Mladen Ćurčić.

On dodaje kako je kasnije saznao da je prizor bio stravičan, krv na sve strane,pramenovi kose…

Roksanda i Mišo već dvadesetak godina nisu živeli zajedno. Nakon što su dobili tri ćerke on je prodao porodičnu kuću u Marjanovićima i otišao u Obrenovac, odakle je rodom. Vratila ga je jer nije htela da decu izlaže traumama, u nadi da se promenio.

Tog kobnog dana Mišo je ušao u sobu gde je bila Roksanda I nožem joj oduzeo život. Kako nezvanično saznajemo nakon toga se umio, saopstio svirepo njenom ocu šta je učinio, zašao i prečicom se uputio u fabriku Proleter gde je radia Rosa ali i njihova ćerka Rada. Na portirnici je tražio da mu pozovu ćerku kako bi joj saopštio šta je učinio, medjutim policija je ubrzo stigla i uhapsila ga.

Nadlanu / izvor: Blic

Pogledajte još