DRAMA: Pevačica se porodila pre termina, zabrinuti suprug je nazvao kraljicom univerzuma!

Bio je zabrinut!

Plavokosa pevačica Ana Štajdohar porodila se meseci i po dana pre termina, pa je njena beba odmah smeštena u inkubator u porodilištu Kliničkog centra Srbije.

Njen suprug Nikola Demonja kaže da su mu osećanja pomešana, jer kroz veliku sreću koja ga je zadesila saznanjem da je postao otac provejava zebnja zbog ćerkinog preranog dolaska na svet.

- Anin porođaj je bio stresniji nego što obično biva, splet okolnosti doveo je do toga da se porađa prirodnim putem uz epidural. Sad kad smo prošli kroz sve ovo, posebno Ana posle svega što je doživela, ona je za mene carica univerzuma - rekao je Nikola za "Blic", a zatim je otkrio i da je strahovao za suprugin i ćerkin život, te da je u toku porođaja bio pribran.

- Čekao sam satima da ih vidim, prvo sam ugledao bebicu, a potom sam bio sa Anom. Tek kod kuće stigao me je strah, dok sam za vreme porođaja bio miran i strpljiv i samo sam mislio na moje devojke - rekao je Nikola.

Ljubav prema Ani, koja je izgubila prethodnu trudnoću, Nikola pokazuje otvoreno, a sada je kaže voli još više jer ga je učinila “najsrećnijim čovekom na svetu, kome fale reči kojima bi opisao sreću koja se množi sa hiljadu”.

Žurku povodom rođenja deteta Nikola je, po Aninoj preporuci, odložio do bebinog izlaska iz inkubatora, a onda će da slave i tri puta ako bude trebalo.

Pogledajte još