Nedeljni ljubavni horoskop (ponedeljak 08. septembar - nedelja 14. septembar)

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovnovi ove nedelje mogu mnogo energije trošiti na svoj privatni i porodični život, koji će biti ispunjen različitim događajima, ali je moguća i povećana nervoza u odnosu sa partnerom, iz čega mogu nastati i razmirice. Slobodnim pripadnicima znaka u ovom periodu sreća u ljubavi neće biti naročito naklonjena.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikovi ove nedelje mogu imati uspeha u novim ljubavnim vezama, ali su neke tajanstvene i ne žele da otkriju svoje planove. Oni pripadnici znaka koji su u svežim vezama, poboljšaće odnos sa voljenom osobom. Zauzeti u ozbiljnim vezama biće manje napetosti, pa su ponekad moguće razmirice.

(old_image)

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Blizancima ove nedelje ljubav neće biti u prvom planu, osim ako nisu u nekoj tajnoj ljubavnoj kombinaciji, ili bi takvu vezu mogli započeti u ovom periodu. Zauzeti sa partnerom prolaze kroz period stagnacije, dok slobodni pripadnici znaka još uvek mogu nekoga upoznati, naročito u prijateljskom društvu.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovi ove nedelje postaju aktivniji kada su druženja i novi kontakti u pitanju, pa slobodni pripadnici znaka tako mogu sresti osobu koja će ih veoma privući, ali i započeti novu ljubavnu vezu. Zauzeti Rakovi imaće sa partnerom dobru komunikaciju, pa je u vezi moguće postići i neki važan dogovor.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovima će ova nedelja biti mirnija što se ljubavi tiče, i neće doneti neke promene u emotivni život. Zauzeti pripadnici znaka su okupirani privatnom situacijom, a odnos sa partenom je stabilan. Slobodni Rakovi neće imati previše šansi da ostvare ljubavne planove, ali će biti novih poznanstava.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Devicama ove nedelje ljubavni život dolazi u prvi plan, naročito ako su slobodni i žele da sretnu pravu osobu za sebe. Mnogi će imati prilike za nova poznanstva, ali i nove ljubavne veze, a potreba da zablistaju u društvu će im se ostvariti. Zauzeti pripadnici znaka želeće da unesu novi optimizam u svoju vezu.

(old_image)

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage ove nedelje neće imati burna dešavanja na emotivnom planu, biće ovo za mnoge mirniji period u kojem će, naročito oni zauzeti moći da stabilizuju svoj odnos sa partnerom. Slobodne pripadnike znaka neće pratiti naročita sreća u ljubavi, a oni kojima se neko već dopada mogli bi da započnu novu vezu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije ove nedelje najviše i radosti mogu doživeti u prijateljskom društvu, gde mogu upoznati osobu koja će ih veoma privući i sa kojom je moguća nova ljubavna veza. Zauzeti pripadnici znaka osećaće kako partner u vezu unosi novi optimizam i mnogo novih ideja koje će se i njima samima dopasti.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevi ove nedelje mogu osećati veću tenziju u svojoj vezi, a odnos sa partnerom može nekada da se zakomplikuje. Ipak mnogi će biti vro strpljivi i tolerantni, tako da će uspeti da prevaziđu nesporazume. Slobodni pripadnici znaka mogu imati nove kontakte, ali oni neće uspeti da prerastu u nešto više.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčevima ove nedelje kreće na bolje, velika doza optimiznma preneće se i na njihov ljubavni život, pa tako mnogi slobodni pripadnici znaka mogu očekivati burne događaje, nova poznanstva i ljubavi. Zauzeti pripadnici zanaka mogu želeti da dominiraju u svojoj vezi, pa su sa partnerom moguća neslaganja.

(old_image)

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije će ove nedelje biti u mirnijoj ljubavnoj fazi, veza će biti stabilna, a u odnosu sa partnerom biće više razumevanja. Slobodni pripadnici znaka biće optimistični, moguće je da će se broj novih poznanstava zantno povećati, mogući su kontakti sa osobama iz inostranstva, kao i nove ljubavne veze.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe nedelje postaju okupirani svojom ljubavnom vezom, do te mere, da će se prepustiti partneru, koji će dominirati u ovom periodu, što ponekad može dovesti i do neslaganja. Slobodni pirpadnici znaka imaće šanse da sretnu osobu koja će im se izuzetno dopasti, a na pomolu su i nove ljubavne veze.

conopljanews

Pogledajte još