Isprobajte prirodno kokosovo ulje za bolji seks!

Za razliku od ostalih lubrikanata, kokosovo ulje je prirodno i ne sadrži nikakve konzervanse i dodatne sastojke, koji mogu da izazovu negativne reakcije kod ljudi s alergijama. Takođe, ono je i mnogo više od ostalih verzija lubrikanata na bazi vode pa traje duže, otkriva autorka knjige "The Sex Drive Solution for Women" Dženifer Landa za "Women's Health".
Kokosovo ulje je i anti-gljivično, a može da posluži i kao ulje za masažu pre ili posle seksa. Radi se o ulju koje možete pronaći u drogerijama ili prodavnicama, samo je bitno da ste sigurni da se radi o čistom kokosovom ulju, koje ne sadrži nikakve druge sastojke. Ovaj tropski lubrikant takođe nije za svakoga. Uvek postoji šansa da ste vi ili vaš partner alergični pa se preporučuje testiranje na rukama ili nogama, pre nego što ga iskoristite na osetljivijim područjima.
Uz to, izbegavajte kokosovo ulje na kondomima, jer ono može da ih ošteti. "Tako može da se smanji pokretljivost spermatozoida ili promeni pH vrednost u vagini pa se klonite ovakvih stvari ako pokušavate da zatrudnite."
Pogledajte još