Koristan poklon: Idealno za muža ili dečka - Češko za "Đokicu"!

U moru kojekakvih gluposti koje se mogu kupiti na internetu, konačno se pojavila prava stvar za prave muškarčine! U pitanju je proizvod koji jedan web-portal prodaje pod nazivom “Češko za gospodina Đokicu”.

Ako vam samo ime već ne govori dovoljno, evo detaljnog opisa ovog zgodnog pomagala koje bi trebalo da se nađe u džepu svakog modernog mačo-mena:

- Moderni muškarac je prilično evoluirao u poslednjih par decenija. Sada je više u dodiru sa svojim osećanjima, bitno mu je kako se oblači i kako izgleda u očima žena a i drugih modernih muškaraca. Uprkos tome, on još uvek nije uspeo da savlada svoj životinjski instinkt i odoli potrebi da počeše svoje porodične dragulje. U takvim momentima sav mukotrpan trud pada u vodu i on deluje kao obična nekulturna svinja (Uzeto iz ženskog rečnika) – piše u opisu proizvoda.

- Devet od deset džentlmena se slaže da je Češko za gospodina Đokicu jedino čisto rešenje, kako ne bi narušili svoj avangardni ugled. Više ne morate koristiti istu ruku za rukovanje sa biznis partnerima, držanje kompjuterskog miša, da ne spominjemo dodirivanje hrane i pića. Češko može da služi i za otklanjanje svrabeža na drugim delovima tela, ali preporučujemo da češko prvo dobro dezinfikujete nekim jakim sredstvom ili, eventualno, otvorenim plamenom – dodaju prodavci. Cena je vrlo pristupačna za ovaj elegantan, koristan i savršen poklon, samo 1990 dinara!

Izvor: telegraf

Pogledajte još