Pevač se vraćao sa nastupa i sleteo sa puta!

0

Pevač je u ponedeljak uveče doživeo saobraćajnu nezgodu kada se sa kumom vraćao iz Sarajeva.

Amal Ćemal Ćemo se sa kumom vraćao sa nastupa kada je doživeo saobraćajnu nesreću. Od jakog udarca obojica su ugruvani, a automobil je skoro smrskan. Naime, kako smo saznali, Ćemo se kasno vraćao sa nastupa i u Kaknju mu je proklizao automobil, koji je skrenuo sa puta i sleteo u jarak.

Ćemo je vozio kola svog kuma, koji je sedeo na suvozačevom mestu. U jednom momentu, kako je put bio klizav put od kiše, njemu je automobil proklizao i upao u jarak. Auto je dosta oštećen, ali su oni dobro. Imaju male ogrebotine i ugruvani su. Meštani Kaknja su izašli i pomogli im da izvuku kola i pozovu šlep-službu – rekao nam je izvor blizak pevaču koji nam je potvrdio ovu priču, prenosi Alo

Tačno je da sam imao malu saobraćajnu nezgodu. Ja sam vozio kumov automobil, a on je sedeo pored mene. Bio je klizav put i ja sam izgubio kontrolu nad vozilom. Hvala bogu, samo smo ugruvani, ništa nam se nije desilo, a kola su oštećena, ali se mogu popraviti. Bitno je da smo nas dvojica dobro. Hvala što ste zvali – izjavio je Ćemo za Alo.

Foto: Screenshot/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.