Ima 52 godine, radi 80 trbušnjaka i svi mogu da joj pozavide na izgledu

Glumicu Lidiju Vukićević smo zvali Violeta Popadić zbog serije “Bolji život”, oprobala se i u politici kao poslanica Skupštine Srbije, a bila je udata za fudbalsku legendu Mitra Mrkelu. Danas se na televiziji slabo pojavljuje, ali je sasvim iznenada postala kraljica Instagrama, gde je prati 6.877 ljudi.

Svakodnevno izbacuje pozerske fotke, a moramo priznati da sa 52 godine ima savršenu figuru. Za “24 sata” Lidija je otkrila da nema nikakav poseban režim ishrane, a u teretanu nikada nije išla.

- Verujem da je i genetika zadužena za moj izgled. Preskačem obroke, ponekad se trudim da jedem zdravo, ali što se vežbanja tiče nikada nisam bila u teretani. Tamo su me ljudi mogli videti samo ako sam reklamirala i htela da pomognem pri otvaranju iste. Imam spravu za vežbanje kod kuće, uradim 80 trbušnjaka i meni je to dovoljno - otkrila nam je glumica svoj “recept mladolikosti”.

Prepoznatljiva frizura, zanosne poze i istaknuti atributi dominiraju njenim profilom na Instagramu.

- Kakva bih ja bila glumica kada ne bih volela da se fotografišem? Osim što mi je to u opisu posla, volim sa profesionalnim fotografom i privatno da stvaram lepe slike. Kada se onaj ispred i iza objektiva skapiraju, onda se stvaraju božanstva - kaže Lidija. Duge noge, cvetne helanke, uske trenerke i napućene usne koje se ističu na Instagramu uspele su da privuku i mnogo mlađe momke koji joj često prilaze.

- Imponuje mi da dobijem kompliment od muškarca, zaista mi prija, ali se sve na tome završi - kaže Lidija.

Zaštitni znak joj je duga kovrdžava kosa koju nikada nije peglala. Na pitanje zašto nikada nije eksperimentisala s frizurom, odgovara da žene u želji da prate neki trend često znaju da upropaste sebe.

- Uvek sam gledala da sačuvam sebe takvu kakva jesam, jer i sama volim da primetim na nekome individualnost. U životu sam menjala suštinske stvari koje su me opterećivale, kao što je recimo brak u kojem je nestala ljubav - kaže glumica za 24sata.

Pogledajte još