Rekorderi: Tast i zet "pali" sa 143 kilograma marihuane

0

U jednoj šumovitoj jazbini, u selu Topli Dol kod Surdulice, oko kilometar daleko od Fabrike vode "Rosa", pripadnici policijske stanice iz Surdulice noćas su pronašli i uništili zasad marihuane posađene na površini od preko 250 metara.

Prema još nepotvrđenim informacijama, policija je uništila 124 stabljike, sa kojih je sakupljeno 143 kilograma visokokvalitetne marihuane.

U ovoj akciji surdulička policija je pronašla i privela dva lica za koja se sumnja da su zajednički bili uzgajivači i vlasnici marihuane.

Reč je tastu i zetu Zoranu A. (54) iz sela Topli Dol, inače vlasniku njive i Dragiši S. (39) iz Surdulice. Njima je određeno 48-časovno policijsko zadržavanje posle čega će biti predati u nadležnost tužilaštvu.

Prilikom pretresa prostorija, koje su vlasništvo osumnjičenog Zoranu A. policija je pronašla 18 metaka za automatsku pušku.

Ovih 143 kilograma marihuane su rekordna zaplena droge, jer dobri poznavaoci tržišta narkotika u Vranju ne pamte da je na jugu Srbije bilo kada pronađena veća količina.

Izvor: Blic

Foto: Nadlanu arhiva

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.