SAVETI KUPOHOLIČARKE: Must have komadi garderobe

Probam je, ali istina ume da bude bolna. Ne stoji mi više tako dobro kao početkom maja. Moj metabolizam je obrnuto proporcijalan, tokom leta uvek nabacim „neki” kilogram. Pogledam na sat i u šoku sam, zakasniću na posao! Ipak je vreme da se ovaj garderober obnovi. Uštedeću vreme, a sebe lišiti nepotrebnog jutarnjeg stresa.

Ako nešto ne volim, to ja da hodam ceo dan u potrazi za komadima odeće koji su raštrkani po gradu kao u nagradnoj igri „Pronađi sakriveno blago”. I obično onaj najbolji komad koji, naravno, nisam kupila, misleći da ću pronaći bog zna šta još, nalazi se na početku mog putešestvija: nepristupačan i dalek. Na kraju obično kupim nešto ne zato što mi se baš dopalo, već zbog toga što više nemam snage da razgledam.

(old_image)

Moja prijateljica sa istančanim uskusom za modu imala je rešenje za sve moje probleme: rekla mi je da posetim „Aveniju Mode” i „Modianu” u tržnom centru „Merkator” na Novom Beogradu. Spisak brendova koji se nalazi u njihovoj bogatoj ponudi je zaista impresivan: Sisley, S.Oliver, Braccialini, Mexx, Guess, Guess by Marciano, Tomy Hilfiger,Benetton i mnogi drugi, pa nije bilo moguće da se tu ne nađe nešto i za mene.

Zato sam rešila da se bacim na posao i nađem svoju dobitnu kombinaciju.

1. GUESS

Opušteno i trendi. Za kafu s drugaricama i šetnju po gradu. Sivo-roze torba je jedna od onih koje ćete voleti celog života. Izgleda tako moćno! Američki brend je poslastica za sve modne sladokusce.

(old_image)

2. SISLEY
Urbana i šik. Zavodljiva i ženstvena. Haljina koja osvaja. Idelana za ljubavne sastanke i „igrice”. Sa ovom odevnom kombinacijom bićete u centru pažnje gde god da se pojavite.

(old_image)

Davno je prošlo vreme kada muškarci nisu bili zainteresovani za modu i kada nisu brinuli o svom izgledu. „Avenija Mode” i „Modiana” su pravi raj i za predstavnike jačeg pola. Oni ovde mogu pronaći kombinacije za sve prilike.

GUESS
Džins uz džemper idelana je varijanta za sve opuštene dnevne aktivnosti. Guess je brzo ušao u modernu kulturu i postao ikona mlade generacije.

(old_image)

S.OLIVER
Opuštena kombinacija za posao, ali i ručak s prijateljima ili porodicom. Nova reklamna kampanja brenda S.Oliver za kolekciju jesen/zima 2014/2015. odražava različite aspekte modernog porodičnog života. Ovu trendi i autentičnu odeću, naglašenu jednostavnim detaljima, možete naći samo u multibrend radnjama „Avenija Mode” i „Modiana”.
(old_image)

DIGEL
Savršeno za porodični ručak, piće s prijateljima, ali i večeru sa osobom koja vam je važna. Odeća ovog brenda je za muškarca koji je kreativan, maštovit i uvek spreman za akciju.
(old_image)
U prodajnim objektima „Avenija Moda” i „Modiana” možete naći i sjajne brendove: Za nju: Guess, Guess by Marciano, Mexx, S. Oliver, Marx, Sisley, Comma, Dresd, Tom Tailor, Benetton, Corazon, Samoon, Betty Barclay ...; Za njega: Guess, Mexx, S. Oliver, Digel, Mayer, Lerros, Navigare, Bentton, Bugatti, Tommy Hilfiger,Tom Tailor; Za najmlađe: Benetton, Sisley, S.Oliver, Name it, Blue Seven i Tom Tailor.

Mini by „Avenija” je kutak namenjen mališanima. Bogata ponuda poznatih brendova Benetton, Sisley, S.Oliver, Blueseven, Name It zadovoljiće najmlađe i najslađe ljubitelje mode.

BENETTON I S.OLIVER

(old_image)

(old_image)

Pogledajte još