Koji to "pornić" gleda Bogdanović pred svaku utakmicu?

0

Najbolji mladi košarkaš Evrope pokazao posle meča sa Brazilcima kojim snimkom pronalazi inspiraciju za one dalekometne šuteve

Bogdan Bogdanović je počeo da igra na svom nivu kada je bilo najpotrebnije, u eliminacionoj fazi. Prvo je zasipao trojkama Grke, a potom je isto uradio i Brazilcima. Srpski reprezentativac o kome se u superlativima priča poslednjih nekoliko dana pokazao je gde pronalazi svoju inspiraciju za one šuteve sa preko osam metara.

Kao što je nekoliko puta isticao 22-godišnji reprezentativac Srbije da mu je njegov saigrač u reprezentaciji Miloš Teodosić jedan od igračkih uzora, a to je potvrdio u autobusu nakon utakmice sa Brazilom. On je našem kolegi Vladanu Tegeltiji pokazao šta gleda na svom telefonu pred svaki meč, uz komentar da su to “pornići” koje on voli da gleda. Pogledajte na 3:10.

Verovatno je i Bogdanović očekivao da će u finalu on i saigrači ponovo naići na domaćina Špance i da će ih na isti način eliminisati, međutim, na tom putu su se isprečili Francuzi i učinili to umesto “orlova”, ali nema veze, neka takav scenario bude protiv nekog sledećeg protivnika.

Nadlanu / Izvor: telegraf

Foto: youtube printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.