Novi trejler MALI BUDO

0

Predstavljamo najnoviji trejler za domaći film "MALI BUDO", koji će vas samo donekle pripremiti na smeh do suza koji vas čeka uz ovu “komediju godine“.

Podsećamo vas da je premijera filma „MALI BUDO“ zakazana za sredu, 24. septembar u Sava Centru i bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center.

Zbog velikog interesovanja koje vlada za ovaj naslov, karte za premijerne projekcije se već nalaze u prodaji.

Glumačka ekipa koja će biti prisutna na beogradskim premijerama ovog ostvarenja doprineće celokupnoj svečanoj atmosferi, te vam savetujemo da svoja mesta obezbedite na vreme.
Režiju potpisuje Danilo Bećković, a scenario genijalni tandem Danilo Bećković i Dimitrije Vojnov.

Reditelj Danilo Bećković o odabiru glumaca u filmu MALI BUDO je rekao: “Pokojni Aca Đorđević je govorio da je rad sa glumcima lak – samo treba uzeti dobre glumce. Odabir glumaca je zaista bio najlakši deo, dobili smo sve glumce koje smo želeli i nijednom se nismo pokajali zbog nekog izbora. Imamo prvorazrednu podelu, bez slabog mesta u ekipi i sada znam kako se oseća Joakim Lev“. Bećković nastavlja: “Dimitrije i ja smo se jako trudili da svi likovi koji se pojave u filmu budu karakteri, da svaki junak ima neku osobinu koja ga izdvaja, ali su glumci jako unapredili našu osnovnu postavku i izvukli maksimum iz scenarija.“

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.