Nakon teške operacije, premlaćeni Nemac se oporavlja!

0

Momak koji je jutros napadnut na Zelenom vencu, probudio se nakon operacije.

Nemački državljanin D.H. (27), koji je napadnut rano jutros na Zelenom vencu kada je zadobio je teške telesne povrede, probudio se posle operacije u Urgentnom centru. Nemac učestvovao na konferenciji o pravima LGBT populacije.

„Mladić iz Nemačke koji je noćas pretučen u Beogradu svestan je, pokreće ruke i noge i može da priča“, rekao je direktor Klinickog centra Srbije Miljko Ristić

Prema njegovim rečima, pacijent koji je noćas operisan u tri sata u sali za neurohirurgiju imao je krvarenje u mozgu i hematom koji je otklonjen.

„Jutros je odvojen od respiratora, komunikativan je, svestan, a postoperativni tok je u redu“, naveo je Ristić i dodao da je pacijent „u dobrom stanju“.

Tuča u kojoj je napadnut nemački državljanin, koji je u Beograd došao radi učešća na konferenciji o pravima LGBG populacije, dogodila noćas oko 3.00 sata u Brankovoj ulici.

Pomoćnik direktora Urgentnog centra Dušan Jovanović rekao je ranije danas da je mladić dovezen u tu ustanovu sa teškim povredama glave i telesnim povredama, da je imao krvarenja u moždanim ovojnicama i da je operisan.

Iz MUP-a Srbije saopšteno je da je beogradska policija na terenu i da intenzivno radi na utvrđivanju tačnih činjenica ovog napada, kako bi što pre pronašla počinioca, a u međuvremenu je uhapšena jedna od osoba koja je učestvovala u ovom incidentu, to je potvrdio i ministar Stefanović.

Izvor: Mondo

Foto: Yayimages/ilustracija

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.