Kukavički napad s leđa: Ovako su tukli nedužnog momka na Zelenom vencu! (VIDEO)

Brzom akcijom beogradske policije uhapšen je nasilnik koji je u noći petak na subotu napao nemačkog državljanina Denisa H. (27) na Zelenom vencu i naneo mu teške telesne povrede, ali nakon teške operacije, momak se oporavlja.

Na snimku se vidi da je jedan od nasilnika udara nemačkog državljanina s leđa, posle čega on pada na zemlju. Jedan od uhapšenih priznao je policiji da su osim njega u tuči učestvovala još dvojica mladića, da je jedan od te dvojice udario Nemca pesnicom u glavu, posle čega je Denis udario glavom u frižidfer i pao, pa odatle i hematom na glavi.

Preostalu dvojicu napadača beogradska policija je u saradnji sa svojim kolegama uhapsila u dva grada u Srbiji i oni se nalaze u policiji na saslušanju.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je poručio da se ubuduće neće tolerisati niti trpeti ovakvi incidenti i da će uslediti brza i energična reakcija policije prema svakome po pokuša da se poigra zakonima zemlje.

„Policija neće ostati nema u zaštiti svih građana, kako naših, tako i iz inostranstva koji ovde dođu sa dobrom energijom, dobrom verom da provedu vreme u našoj zemlji“, rekao je Stefanović i upozorio da je time što je pretučen nemački državljanin naneta velika šteta po imidž naše zemlje i da je poslata jako loša poruka onima koji žele da dođu u Srbiju.

Ambasador Nemačke Hajnc Vilhelm se tokom obraćanja medijima zahvalio ministru Stefanoviću na tome što je odmah naložio urgentnu policijsku istragu i što je ona već dala neke rezultate, kako bi napadači bili uhvaćeni i privedeni pravdi.

Izvor: Kurir

Pogledajte još