Saradnja Indije i Srbije: vredne nagrade na foto-konkursu "Moja zemlja, moj narod"

0

Za sve ljubitelje fotografije, ali i zaljubljenike u svet oko sebe, za sve one avanturističkog duha koji primećuju i neretko zabeleže detalje nevidljive za druge ljude, predstavljamo foto-takmičenje “Moja zemlja, moj narod”.

Konkurs „INDIASERBIA – Moja zemlja, moj narod“ zajednički je projekat EXIT fondacije, Ambasade Republike Indije u Srbiji, „Brand Serbia“ organizacije i „Idea Works Design & Strategy“ iz Nju Delhija, koncipiran sa ciljem da dalje razvije bliske veze između građana, profesionalaca i institucija Indije i Srbije.

Pozivamo vas da, prijavom na konkurs putem sajta www.indiaserbia.com najkasnije do 10. novembra u 22h, svojim fotografijama učestvujete u kreiranju čvršćih veza između dve zemlje, Indije i Srbije.

Za najbolje radove su obezbeđene uzbudljive nagrade:

Dva pobednika iz Srbije dobijaju aviokarte (ljubaznošću „Etihad Airways“) i sedmodnevno putovanje u Indiju u 2015. godini (ljubaznošću kompanije „Incredible India“)

Dva pobednika iz Indije dobijaju aviokarte (ljubaznošću „IdeaWorks“) i sedmodnevno putovanje u Srbiju u 2015. godini (ljubaznošću „Brand Serbia“ organizacije).

Takođe, dvadeset najboljih, po deset učesnika iz Indije i Srbije, biće u prilici da osvoje VIP propusnice za zvanično najbolji veliki festival u Evropi – EXIT 2015, zahvaljujući Exit fondaciji.

POŠALJITE PRIJAVU:

Prijavu možete poslati na: photo@indiaserbia.com najkasnije do 10. novembra 2014. godine, do 22 h. Takmičar može poslati najviše pet fotografija.
Prijave slati nakon završene registracije na samom sajtu: www.indiaserbia.com, putem kog možete dobiti i više informacija o ovom zanimljivom projektu.

Foto: Promo

Ostavite komentar

Your email address will not be published.