DOŠAO I TAJ DAN: Pušenje džointa legalno u Srbiji

Konačno je stigao i dan kad je pušenje džointa u Beogradu postalo sasvim legalno, i još važnije – potpuno bezbedno. Pre nekoliko dana, Novobeograđani su bili veoma iznenađeni kad je počela priprema objekta u tržnom bloku Piramida, koji će u svojoj ponudi imati elektronske džointe!

Uprkos činjenici da nije reč o pravoj marihuani, koncept e-njointa zvuči veoma kontroverzno, pa se mnogi pitaju da li je korišćenje ovog proizvoda legalno i da je u pitanju pravi opijat ili ne.

Izašli smo na teren i upoznali vlasnika oficijalne prodavnice Mišu Aranđelovića, koji nam je objasnio da je e-njoint sasvim legalan proizvod koji vam može pružiti mnogo dobre zabave.

- Niko ko koristi e-njoint neće biti nadrogiran. Ovaj proizvod je potpuno legalan i 100% bez THC-a, tako da možete bezbrižno uživati - kaže Miša i dodaje da dim koji e-njoint ispušta bez mirisa i nije štetan za ljude u okolini, pa se može koristiti čak i na mestima gde je pušenje zabranjeno.

Na internetu postoje mnogi novinski članci o ovoj napravi koja je vremenom postala veoma popularan proizvod u mnogim zemljama EU.

Naime, tečnost koja se nalazi u e-njointu sadrži jedinjenje propilen-glikola, vegetarijanski glicerin i bilološki-prirodni ukus. Prilikom inhaliranja, ova tečnost se pretvara u vodenu paru. Ove supstance se koriste svakoga dana u hrani, kozmetici, kolačima, bezalkoholnim pićima i potpuno su bezopasne po zdravlje ljudi.

Nadlanu / Izvor: telegraf

Pogledajte još