Ukrajincima muka od političara: Bacili poslanika u kontejner!

0

U Ukrajini se situacija ne stišava, čak ni daleko od istoka zemlje. Tako su građani rešili da se osvete bivšem predsedniku, pa su člana njegove partije bacili ni manje ni više, nego u đubre

U Ukrajini se 26. oktobra održavaju vandredni parlamentarni izbori, a iako su ne baš tako blizu, došlo je do incidenta kada je jedan poslanik bačen u kontejner.

Izgleda da se situacija u Ukrajini zahuktava pred predstojeće izbore za Vrhovnu radu. Iako je Partija regiona, čiji je lider bio svrgnuti predsednik Viktor Janukovič, saopštila da neće učestvovati, jedan njihov poslanik je završio u kontejneru.

Njega je na desetine građana uhvatilo za ruke i bacilo pravo u đubre. Tu su ga neko vreme držali, ne dajući mu da izađe. Čak su ga i uhvatili za gušu, vičući na njega. Pretpostavlja se da je do ovog incidenta došlo zbog lidera njegove stranke, Janukoviča, koji je proteran iz Ukrajine nakon višemesečnih protesta i nemira u Kijevu.

Iako su se na mestu, gde se dogodila ova čudna scena nalazile snage policije, reagovale su tek posle nekog vremena. Čini se da se u ovoj zemlji ne smiruju tenzije i da tek sledi prava borba za glasove građana.

Pogledajte video:

Nadlanu / izvor: Telegraf

Foto: youtube printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.