Ubica hteo da dovrši posao: Čekao žrtvu u zasedi kod Hitne pomoći

0

Ubistvo Milenka Nikolića (56) iz Tekije kod Paraćina i pokušaj ubistva njegovog sina Zorana (34) užasnuo je Paraćince. Međutim, otkriće da je ubica Vojin Nikolić (59) iz Šaludovca, koji je na kraju izvršio samoubistvo, čekao Zorana ispred Hitne pomoći, misleći da ga je ranio i u nameri da ga dokrajči, šokiralo je sve.

Meštani i prijatelji porodice Nikolić pričaju da je na Zorana u proteklih nekoliko godina pokušano više atentata.

– Na Zorana je pucano iz snajpera u lovu, niko nije tome pridavao pažnju jer se takve situacije mogu dogoditi u šumi. Međutim, ponovo je na njega pucano kada je radio sa bagerom na gradilištu svoje vikendice. Kasnije je podmetnuta bomba raznela kašiku njegovog bagera, a pre dve godine, igrajući se u šoderu, njegovom sestriću je teško povređena noga od eksplozije bombe. Sada je Vojin priredio pravu likvidaciju. Čekao je šćućuren na ogradi da se Zoran pojavi u Hitnoj pomoći, jer ga je prethodno jurio ulicama Paraćina i pucao na njega. Mislio je da ga je ranio i da će Zoran doći po pomoć – kaže rodbina porodice Nikolić.

Zoran je miran porodični čovek, otac troje dece. Igra fudbal u seoskom klubu i, kažu, gleda svoja posla.

– Vojin je prošle nedelje dobio poziv na poligraf i oduzeto mu je lovačko oružje. On je mislio da ga je Milenko prijavio i verovatno se zato obrušio na njega i njegovog sina – pričaju komšije Nikolića iz Tekije.

Nadlanu / izvor: Blic

Foto: yayimages.com

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.