PSIHOPATA: Najzad uhapšena žena koja je podmetala igle u meso

Od septembra prošle godine policija je utvrdila 20 slučajeva pronalaženja igala duboko zabodenih u upakovano sveže i prerađeno meso. Proizvodi su kupljeni u supermarketima u Ojtinu i Amelenteu u blizini Libeka, u pokrajini Šlesvih-Holstajn, prenosi Jutarnji.hr. Srećom, niko od kupaca nije teže povređen.

Jedna djevojka (17) osetila je na vreme iglu u ustima, pa na sreću nije ali srećom nije progutala potencijalno smrtonosan zalogaj, dok je druga žena izbola ruku dok je spremala ručak.

Pošto policija nikako nije mogla da otkrije identitet tajanstvenog zločinca, u supermarketima su postavljene nadzorne kamere. Nije prošlo mnogo i žena je snimljena i identifikovana.

Međutim, nemačka javnost je sada ljuta jer su tek prošle nedelje procurele informacije o serijskoj podmetačici igala. Sad paljbe kritika pljušte po policiji zbog toga što nije ranije upozorila građane, a državno pravobranilaštvo brani snage reda tvrdeći da u ovom slučaju javno upozorenje ne bi pomoglo u hvatanju počiniteljke i sprečavanju daljih nedela.
Zašto je radila nešto tako pakosno i potencijalno smrtonosno, još se ne zna.

Nadlanu / izvor: Alo

Pogledajte još