SPANISH HOUSE ART MARKET

0

Prodajna kolektivna izložba umetničke grafike «Art Market» održaće se 20. septembra u 13:00h u Španskoj kući.

Ovom prilikom, u organizaciji asocijacije Urbani Inkubator i Goethe Instituta, oko trideset umetnika izložiće svoje radove i ponuditi publici savremeni pogled na stvari koje nas okružuju.

Izlagači čije će se grafike naći u ponudi su Žolt Kovač, Bojana Petković, Goran Kosanović, Mane Radmanović, Uroš Šanjević, Ivana Živić Jerković, Ivan Šuletić, Uglješa Vrcelj, kao i Centar za grafiku i Grafička kolonija mladih sa svojim kolekcijama od preko 30 umetnika dok će Uroš Šanjević uživo izvesti par radova u svojoj interpretaciji tehnike ebru.

«Art Market» nije tipična izložba ili još jedna u nizu, već događaj na kom će prisutni umetnici biti na raspolaganju za aktivnu komunikaciju sa posetiocima. Na otvaranju marketa publiku pored sjajnih grafika očekuje i DJ set.

Autori izložbe su specijalno ovim povodom spustili cenu grafika i time omogućili građanima da kupe kvalitetnu umetnost i uzmu aktivno učešće u kulturnom i društvenom životu sadašnjice. Na ovaj način publika će umetniku dati podršku da nastavi da radi, a u svoj dom će poneti materijalizaciju umetnikove ideje – umetničko delo i istovremeno omogućiti da se glas umetnika čuje.

Španska kuća
Braće Krsmanović 2
https://www.facebook.com/events/698277146928335/

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.