STRAVIČAN NAPAD U KAFIĆU: Pijanac brutalno pretukao konobaricu!

0

Pretučena 19-godišnja konobarica dva puta je pala u nesvest. Policija je napadača prijavila zbog narušavanja javnog reda i mira, a nesrećnu konobaricu zbog služenja pijane osobe.

Pijani pedesetogodišnji Pero Vukasović, u petak je oko 20 sati, u dubrovačkom kafiću pretukao 19-godišnju konobaricu Anamariju Marčinko koja mu je prigovorila zbog vređanja gošći, piše Dubrovački vjesnik .

Vukasović je pijan vređao šest devojaka koje su sedela u bašti lokala, nakon čega mu je prigovorila da ih ostavi na miru. Posle toga otišao je za njom.

Počeo je da me vređa, da se unosi u lice, a onda me je udario pesnicom u glavu. Gde si bila 1991.? Ja sam tu 20 godina a ti osam meseci! Kučko, kurvo… svašta je vikao onako pijan, a sve su to gledale tri gošće u kafiću. Pokušao je opet da me udari nogom, ali sam ga uhvatila i on se srušio na pod. Istrčala sam napolje, ali me je uhvatio za kosu, a onda se u kafić vratio moj kolega koji me je zaštitio i razdvojio nas. Pobegla sam onako krvava prema taksi stanici, gde sam se od bolova u glavi onesvestila, rekla je Anamarija.

Prisutni su pozvali Hitnu pomoć, a pijanac je pobegao ka gradu, ali ga je policija brzo stigla I privela na saslušanje.

Izvor: Jutarnji.hr

Foto: Yayimages/ilustracija

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.