Odaberite pravi: Lakovi za nokte za poslovnu ženu

Odgovarajuća boja

Lakovi za nokte za poslovnu ženu najbolje da budu bledo roze i bež nijanse; to je dobar izbor za bilo koju kancelariju. Uzmite u obzir neutralne nijanse koje su ili blede ili slične vašem tonu kože. Naravno, providan lak za nokte je uvek dobra opcija. Lakovi za nokte za poslovnu ženu podrazumevaju i francuski manikir koji takođe izgleda profesionalno. U redu je nositi i svetlucave lakove u svetlijim tonovima, ali mat varijante su ipak najsigurnija opcija. Držite se dalje od smelog, jakog sjaja i tamnih boja po svaku cenu – tako nešto će morati da sačeka do vikenda!

Boje i ličnost

Lakovi za nokte za poslovnu ženu takođe treba da odgovaraju vašoj ličnosti, pa na osnovu toga pažljivo birajte boje. Ovo svakako može da bude težak odabir kada su vam opcije ograničene, ali, opet, nije nemoguće. Roze deluje slatko i devojački, pa, ako je to izgled koji jurite – ne libite se ove boje. Ali, ako ne, uzmite u obzir braon tonove. Francuski manikir je odlična opcija ako želite da izgledate sofisticirano. Ako vam priroda posla dozvoljava veću slobodu, a vi želite da izrazite smelost i samopouzdanje, odaberite bordo. Srebrna i bronzana boja sa dozom sjaja takođe odaju sofisticiran izgled.

Ukrasi

Što se ukrasa tiče, često mogu da izgledaju prenapadno, bilo da se radi o kancelarijskom okruženju ili nekom drugom. Međutim, ako se doziraju i ukusno rasporede, mogu da izgledaju sasvim slatko. Ako ne možete da živite bez njih, stavite ukras na palac ili domali prst, ali neka vam podloga laka bude svetla i jednostavna.

Vrhovi noktiju

Nijedan lak za nokte ne izgleda profesionalno ako su vam vrhovi noktiju iskrzani. Nokti moraju da vam budu uredni i podsečeni. Dugi nokti mogu da izgledaju prosto, a i definitivno će vam otežati kucanje. S toga, neka vam dužina ne ide mnogo preko jagodica prstiju.

savremena.me

Pogledajte još