Milutin Mrkonjić najavio tužbu protiv Zorane Mihajlović!

"Iznenađen sam da ministarka očigledno ne zna tehnologiju odlučivanja u Skupštini, Vladi Srbije i Nacionalnom savetu za infrastrukturu", naveo je Mrkonjić u pisanom reagovanju na intervju minstarke Mihajlović.

Zamerajući ministarki "nepoznavanje stvari i odsustvo profesije", Mrkonjić je istakao da su i Skupština i Vlada i Nacionalni savet za infrastrukturu doneli svojevremeno odluku da se ide u izgradnju Koridora 11 i da se počne sa najspremnijom deonicom za realizaciju, a to je bila Ub - Lajkovac, 12 kilometara.

Mrkonjić dodaje da Mihajlović odgovor na pitanje zašto kasni izgradnja te deonice, treba da potraži u preduzeću "Koridori Srbije" koje je taj posao vodilo od svog osnivanja, a koje je, kako on navodi, i profesionalno i politički "pod kapom" ministarstva koje ona vodi.

"Gospođa Mihajlović bi trebalo da zna da minsitarstvo ne gradi, da grade preduzeća. Ministarstvo vrši samo upravni nadzor", naveo je Mrkonjić.

On je dodao da ga je na odluku da tuži ministarku Mihajlović navela njena insinuacija u intervjuu "Politici" o postojanju nekih drugih interesa'' kada su dogovarani poslovi.

Izvor: Alo!

Pogledajte još