4 sjajna načina da nosite džins

Tri boje: Plavo

Sve je dozvoljeno, pod uslovom da je plavo. Oni koji drže do tradicije uvek će se radovati klasičnim svetlim nijansama i ponekoj iskrzanoj ivici. Ako ste ljubitelj oštrijeg looka, odvažite se za izbeljene ili tie-dye varijante. Za koji god tip teksasa da se odlučite, nikako ga nemojte peglati. Sasvim je dovoljno ako ga ostavite da se lepo osuši i posle ga uredno složite. Najveća greška bi bila da ostavite utisak kao da ste se previše potrudili.

Povratak u budućnost

Odvažite se za teksas od glave do pete! Kombinezoni i kombinacije košulja od džinsa sa farmerkama postali su must-have. Reč „sofisticirano“ dobija novo značenje u vidu ukrojenih sakoa od teksasa sa naramenicama. Široke farmerke visokog struka izgledaće moderno ako ih spojite sa pastelnim gornjim delom jednostavnih linija i aksesoarom u istom tonu, a jakna sa aplikacijama u stilu osamdesetih prebačena preko ramena će svaki običan outfit pretvoriti u deklaraciju individualnosti.

(old_image)

Zavrnite nogavice

Ugledajte se na miljenice street style fotografa: jedini način da danas nosite farmerke je da ih podvrnete i otkrijete članke. Njihov kroj je od presudne važnosti. Poenta ovog trenda je nonšalantna elegancija, a skinny jeans će vas odvesti na zabranjenu teritoriju. Opušteni boyfriend modeli su najbolji prijatelji devojkama sa oblinama, dok će one sa dečačkom figurom isti efekat postići modelima sa klasičnim ravnim nogavicama. Posebnu pažnju obratite na dužinu. Trebalo bi da bude tik iznad članaka, na toj magičnoj tački koja noge čini dužim i vitkijim.

Pustite mašti na volju

Spajanje nespojivog je odavno omiljena taktika trendseterki. Iscepane farmerke ili duks su savršen izbor ako odlučite da izvedete svoje omiljene večernje komade i upadljiv nakit na svetlost dana. Printovi, jarke boje – šta god vam padne napamet, jer teksas ide uz sve. Zaboravite na neupadljivu ravnu obuću. Ako se odlučite za patike, neka budu što efektinije, a metalik salonke i čizme sa visokim potpeticama uzdići će opuštene kombinacije do novih visina. Minimalisti, ne paničite, nepretenciozna muška košulja od džinsa je savršena osnova za vaše omiljene aksesoare.

zenskikutak/elle

Pogledajte još