Novi blam Marijane Mateus: Nakon “Gvinet Paltron” i “Hemptonsa”, evo i novog bisera!

Marijana Mateus priča o braku iz ugla empiriste, otkriva da nije prorok Jelisije pa da zna koliko će trajati nova ljubav Lotara Mateusa i kaže da kada je pogodi Amorova strelica uvek traži reciprocitet. Zbunjeni ste? Bili smo i mi.

- Danas je brak prevaziđena institucija. To mogu da tvrdim kao empiričar jer iza sebe imam dva braka sa dva divna čoveka. Ponosna sam na njih, a i na sebe, jer sam odlazila kada sam shvatila da je ljubav nestala. Ipak, i dalje verujem u brak, ali isključivo iz ljubavi - kaže Marijana.

Kreatorka kaže da Lotaru želi sreću u petom braku, koji je najavio za novembar, i napominje da samo od njega zavisi hoće li ovoga puta potrajati.

- Juče sam se čula s Lotarom i upućena sam da sprema peto jubilarno venčanje. Eto, i on veruje u brak. Mislim da je lepo, a i moralno to što će se oženiti majkom svoga sina Milana. Nadam se da će ovo biti njegov poslednji brak. To mu želim od srca, mada odgovor na to zna samo on. Niko nije prorok Jelisije - kaže Marijana.

Marijana tvrdi da nije zaljubljena, ali ističe da joj udvarača ne manjka.

- Moje srce je teško osvojiti, ali nije neosvojivo. Ljubav se ne dešava kada mi želimo. To se prosto desi ili se ne desi. Ove godine me nije pogodila Amorova strelica. Elem, nemam emotivnu vezu, ali zato imam udvarača na pretek. Teško me je pratiti u svakom pogledu, pa i u emotivnom, jer se dajem maksimalno, ali i tražim reciprocitet - objašnjava Marijana.

Dizajnerka planira da se, nakon proputovanja po celom svetu, vrati u Beograd i posveti se novoj kolekciji.

- Provešću veći deo oktobra u Srbiji i veoma se radujem tome. Beograd je balkanski Njujork, ta dva grada imaju sličnu energiju, zato ga toliko i volim. Planova je mnogo, a poslova još više - zaključuje Marijana.

Izvor: 24sata

Pogledajte još