KAKO NAS "NAMAME": Ovo su najčešće izgovorene laži muškaraca koji žele samo seks!

Evo šta muškarci najčešće izgovaraju kako bi započeli igre u krevetu.

Želim samo da se grlim

Laž koju svaki muškarac izgovara barem jednom nedeljno, kada pokušava da objasni da ne želi seks, nego malo toplog dodira. Vrlo često žene padaju na foru, jer žele da veruju da je muškarcima potrebna njihova blizina. Srećom, seks gotovo uvek dobro dođe.

Ne želi seks na prvom sastanku

Naravno da želi, a ovo je savršen način da ga i dobije. Muškarac koji uverava ženu da od nje želi više od seksa, u njenim očima postaje ozbiljan kandidat za vezu, a samim tim je i njoj lakše da odmah skoči s njim u krevet. Ovaj trik pali možda u 50 odsto slučajeva, ali svejedno pali.

Samo malo

Rečenice poput “Pusti me samo malo” i “Ubaciću ga samo do pola” većina žena je verovatno čula više puta u životu. To se navodno, u muškoj glavi, ni ne računa kao seks. Žene uglavnom popuste kada čuju ovu molbu i muškarcima je seks zagarantovan.

Volim žene koje se ne plaše svoje seksualnosti

Mnogi muškarci ubeđuju svoje devojke da nemaju potrebe da čekaju sa seksom, jer ako mu to daju prerano, to ne znači da su lake, već znači da su sigurne u sebe i svoju seksualnost. Muškarci obožavaju na ovaj način da uveravaju žene da je glupo čekati, a jednom kada dobiju seks, vrlo često žene prestaju da im budu zanimljive, jer su odmah dobili sve na tacni.

Ne moraš da uzvratiš, samo me pusti

Ovo je jako lukav potez, jer će žena u 90 odsto slučajeva jednostavno dobiti veliku potrebu da uzvrati, ma koliko joj pre toga nije bilo do ničega.

B92

Pogledajte još