Dino Merlin hoće da peva na Marakani, Delije ga ne žele?

Dino Merlin sledeće godine, kako se priča, planira veliki koncert na beogradskoj Marakani, ali se tome, prema nezvaničnim informacijama, protive navijači Crvene zvezde. Delije Merlinu zameraju angažmane tokom rata u Bosni.

- Koncert još nije zakazan, ali se pročulo da Merlin želi da sledećeg leta peva na Marakani. Zvezdini navijači koji su velike patriote to ne odobravaju zbog njegove uloge tokom ratnih godina – piše “Kurir”.

Sa druge strane, Dino je potvrdio da će tokom 2015. pevati u Beogradu, ali nije hteo da otkriva ostale detalje.

- Tek sledeće godine očekujte od mene i mog tima velike utakmice na velikim terenima. Ono što već sada mogu da obećam svojoj publici jeste vrhunski šou, koncert koji će dugo pamtiti, kao što i oni i ja pamtimo nastupe od pre gotovo tri godine. Za ostale detalje još uvek ima vremena. Ja sam i dalje sam sebi najveći izazov i uvek pokušavam da nadmašim onog jučerašnjeg sebe. To će mi biti izazov i kada su budući koncerti u Beogradu u pitanju – izjavio je Merlin.

Iz Zvezde kažu da je klub i ranije izdavao stadion za muzičke događaje i napominju da je potrebno da se usaglase termini, uslovi i materijalna nadoknada, da bi došlo do koncerta.

- Niko još nije kontaktirao s nama tim povodom, videćemo u budućnosti da li će doći do tog koncerta – navode u Crvenoj zvezdi.

Izvor: novosti

Pogledajte još