Muškarci s pivskim stomakom rade ONE STVARI pet minuta duže

0

Svi su čuli za izreku "bolje da ljulja nego da žulja", a sada postoji i dokaz da je stvarno tako. Dok devojke većinom žude za frajerima koji imaju "pločice", i ne sanjaju da bi se mnogo bolje provele s nekim ko ima pivski stomačić

Neverovatno ali istinito. Muškarci sa stomakom su, zvanično, bolji ljubavnici od onih koji se trude da imaju savršene trbušnjake. Zato, momci, umesto u teretani, sledeći trening možete obaviti u kafani uz pivo.

Istraživanje koje je sprovedeno na 200 muškaraca, u trajanju od godinu dana, utvrdilo je da postoji korelacija indeksa telesne mase i seksualne moći kod muškaraca.

Pokazalo se da muškarci s većim stomakom mogu izdržati čak pet minuta duže od ostalih. Tačnije, takvi muškarci izdržali su u proseku 7,3 minuta, što bi značilo da su oni bez stomačića izdržali jedva dva. Drugim rečima, što veći stomak – bolji performans u krevetu.

Objašnjenje leži u sledećem, što ima više masti na stomaku, to znači da muškarac ima i veći nivo estradiola, ženskog polnog hormona, koji pomaže u odlaganju orgazma.

Telegraf

Foto: yayimages/ilustracija

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.