Pet stvari koje morate imati u ormanu ove jeseni

Trendi, moćna torbica

Urlik metropole. Torba koja će učiniti da budete kraljica večeri. Sibirski tigar koji je simbol nove kolekcije Braccialini tašni najavljuje glamur s kandžama. Elegantne i prefinjene tašne ovog čuvenog brenda naglašavaju ženstvenost sa dozom smelosti. Budite drugačije, uniformisanost nije u modi.

Njeno veličanstvo "Mala crna haljina"

Iako vam se čini da je sve već viđeno, sa crnom haljinom nikada nećete pogrešiti. Nova frizura ili karmin jarke boje učiniće vašu haljinu iznova atraktivnom. Kreacija brenda Guess by Marciano je ona haljina koja vam uvek mora stajati spremna u ormanu. Ona je vaš kec iz rukava u svakoj važnoj prilici.

Obucite se traljavo i oni će se sećati haljine, obucite se besprekorno i oni će se sećati žene – Koko Šanel

(old_image)

Crni sako: Omiljeni komad poslovne žene

Ono što je najbolje kod crnog sakoa je to što se on može nositi uz sve i u svakoj prilici! Od crvenog tepiha do izlaska na kafu s drugaricama. Njega je dozvoljeno nositi i uz patike, pokazuje da ste urbana osoba od akcije. Ako ste jedna od onih koje ne vole previše da sanjare i žele da žive u svojoj stvarnosti onakvoj kakva jeste, Mexx je stvoren za vas. Dizajneri ovog svetski poznatog brenda inspiraciju pronalaze u ljudima iz svakodnevnog života i u svakodnevici velikih gradova. Braccialini tašna, u ovoj kombinaciji odlično razbija monotoniju boja. Pogledajte galeriju za crveni tepih: Jesenji trendovi pravo sa modnih pista

(old_image)

Dobre farmerke zlate vrede

Nije lako pronaći farmerke koje će prikazati vašu figuru na pravi način osim ako niste građene kao Žizel Bundšen. Plitki džins više nije u trendu, zato vam preporučujemo farmerke brenda S. Oliver, koje odlično idu uz jaknu jednostavnog kroja i jednobojnu bluzu. Braccialini tašna je idealna za sve one dame koje vole da nose sa sobom više od ključeva i mobilnog telefona.

(old_image)

Kvalitetan jesenji kaput

Ako želite da budete zanosne i onda kada ste zakopčane do grla, priuštite sebi jedan kaput sa pepito dezenom. Moderan, urban i poslovan. To može samo Guess by Marciano. Dizajneri ovog brenda najbolje znaju šta odogovara urbanim, mladim ženama.

(old_image)


U prodajnim objektima „Avenija Moda” i „Modiana” možete naći sjajne brendove:

Za nju: Guess, Guess by Marciano, Mexx, S. Oliver, Marx, Sisley, Comma, Dresd, Tom Tailor, Benetton, Corazon, Samoon, Betty Barclay... Za njega: Guess, Mexx, S. Oliver, Digel, Mayer, Lerros, Navigare, Benetton, Bugatti, Tommy Hilfiger,Tom Tailor; Za najmlađe: Benetton, Sisley, S.Oliver, Name it, Blue Seven i Tom Tailor.

.

Pogledajte još