Žene igraju iste igrice kao muškarci: 7 znakova da joj se i ne sviđate naročito

Pa šta ako vas Gospodin Pravi ne pozove? Umesto što ćete sa drugaricom čekati taj poziv i pokušavati da shvatite o čemu se radi i zašto nije pozvao, jednostavno, reći ćete da nije naročito zainteresovan za vas i to je to. To je, barem, ono što društvo od nas traži da mislimo i kažemo.

Ali... Muškarci, jeste li se ikada zapitali zašto mi vas ne pozovemo ili ne odgovorimo na poruku?

1. Priča o drugim momcima

U principu, reći će vam mnogo više nego što treba da znate, i ponekad, reći će vam i više nego što treba da znate. Nekad će vam pričati i o tipovima koji su joj jako privlačni. Prosto, ne doživljava vas kao potencijalnog momka već druga sa kojim može da priča o takvim stvarima...

2. Viđate se samo na javnim mestima ili kad je i drugo društvo tu

Ovo radi jer želi da izbegne mogućnost gde pokušate da je poljubite ili je muvate na bilo koji način. Retko će vas (ako ikad) zvati da dođete kod nje, i uvek će imati izgovor zašto da ne dođe kod vas.

3. Kada se ponudiš da je otpratiš kući, uvek odbije

Zato što zna da ćeš pokušati da je poljubiš (isti slučaj sa tim zašto te ne zove kod nje kući ili ne dolazi kod tebe) i želi da izbegne neprijatnu situaciju gde mora da te odbije.

4. Nikad ti ne odgovara na pozive kad je napolju/u izlasku

Ako i odgovori, odgovori iz WC-a jer ne želi da je lik koji je s njom za stolom i s kojim priča, čuje da je vi zovete. Nekada neće čak ni odgovoriti. Retko kad joj padnete na pamet kada je u izlasku.

5. Uvek plaća svoj deo računa ako ste negde izašli

Nijedna devojka ne želi da oseća kao da nešto duguje muškarcu s kojim je izašla ako joj se ne sviđa. Tako da, momci, ako čujete “hajde da podelimo račun” ili “ja plaćam svoj deo”, znajte da nije preterano zainteresovana za vas.

6.Ne smeje se uvek vašim šalama

Kada se devojci jako dopadate, smejaće se gotovo svakoj šali koju napravite, pa makar bila i malo glupava. Ako vidite da devojka prevrće očima na to što pričate ili se retko nasmeje, znate o čemu se radi...

7. Radije će izaći sa drugaricama nego sa vama

Većina devojaka ima svoj plan i raspored i zna se da su petak i subota rezervisani za izlaske sa drugaricama. Međutim, ako se nekoj devojci neki momak jako sviđa, a pita je da izađu, neće ga odbiti - pozvaće ga da se sa svojim društvom pridruži ili će ga pitati da pomere za neki drugi dan. A, ako poziv ili predlog poptuno izostanu... ne sviđate joj se!

Pogledajte još