Porodična tuča: Svekrva motkom po snahi, sin daskom po majci

Privedeni su sedamdesetrogodišnja S.D. iz Ulcinja, zbog sumnje da je daskom izudarala po glavi snahu D.D.(41), koja je takođe završila u stanici policije jer je uzvratila starici istom merom. Treći privedeni je T.D. (49), sin i suprug dve posvađane žene koji se u tuči uključio na strani žene tako što je daskom udario majku.

Netrpeljivost svekrve i snahe, pišu Dnevne novine, trajala je godinama unazad. Kuluminirala je u utorak, 23. septembra popodne, kada je svekrva nakon kraćeg verbalnog sukoba rešila da se fizički obračuna sa suprugom svoga sina.

List navodi da se incident dogodio oko 13.30 časova kada je vremešna S.D. daskom dužine oko pola metra, u dvorištu zajedničke kuće napala snahu i njenog sina, i svog osmogodišnjeg unuka.

Snaha je tom prilikom zadobila više udaraca daskom po glavi ali je uspela da uzvrati, nakon što je od svekrve otela dasku kojom je ova prethodno tukla.

D.D. je potom zadala svekrvi nekoliko udaraca u predelu glave i tela da bi se u obračun između dve žene ubrzo se uključio i T.D. koji je drvenim štapom od 80 centimetara izudarao majku.

Scena porodičnog nasilja koja je trajala petnaestak minuta odvijala se naočigled maloletnog deteta koji je stajao po strani.

Izvor: Mondo

Pogledajte još