Bajatović poručio Mihajlovićevoj: Skočiću s mosta! Ona odgovorila: Pazi da se ne prehladiš!

0

Potpredsednik SPS obećao vicepremijerki da će da završi u hladnom Dunavu ako ona ne privede kraju radove na Žeželjevom mostu. Ona ga podsetila da je prošla sezona kupanja

Direktor „Srbijagasa“ Dušan Bajatović izazvao je juče ministarku građevinarstva da popravi Žeželjev most u Novom Sadu, i to tako što je obećao da će skočiti s njega u Dunav ako će to da ubrza njegov završetak.

Pošto me gospođa Mihajlović stalno kritikuje, ja je izazivam kao ministarku građevinarstva da popravi Žeželjev most. Ukoliko ne dobijem odgovor o tome kad će početi gradnja, skačem s nezavršenog mosta u Dunav. Idem da skočim samo da se taj most završi. Ako mi ne dozvole jer je opasno, skočiću iz čamca – rekao je Bajatović na televiziji Pink. Dodao je da se već godinu dana ništa ne radi na gradilištu, koje je trenutno zapušteno i „na njemu nema ništa“.

Ministarka Mihajlović spremno je dočekala izazov socijaliste, rekavši da je čelnik „Srbijagasa“ neinformisan i da bi, ukoliko skoči u Dunav, mogao da se prehladi.

– Čudno je što gospodin Bajatović, iako živi u Novom Sadu, nije informisan da nastavak radova na Žeželjevom mostu treba da počne narednih dana. Nije da se hvalim, ali to je zasluga Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture – rekla je ministarka Mihajlović i dodaje:

Kad se već javio, moram da ga priupitam kad će početi izgradnja gasovoda Južni tok i Niš-Dimitrovgrad, za koje je on zadužen. Od njegovog skakanja u Dunav niko ne bi imao koristi, samo bi mogao da se prehladi pošto više nije sezona kupanja – zaključila je Mihajlovićeva.

Podsetimo, ovo je samo nastavak izazivanja između Mihajlovićeve i Bajatovića. Naime, pošto je dobrovoljno dala krv, ministarka je pre nekoliko dana pozvala direktore javnih preduzeća da urade isto, a prvi se odazvao upravo direktor „Srbijagasa“, s kojim je dosad imala najviše nesuglasica.

Izvor: Kurir

Foto: printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.