RASPLET: "Utisak nedelje" sutra u 21 sat, na mestu na kom to niko nije očekivao!

Izjava novinarke i autorke emisije "Utisak nedelje" Olje Bećković da je njena emisija zabranjena izazvala je pravu buru u javnosti.

Predsednik NUNS-a Vukašin Obradović predložio je na društvenoj mreži Twitter da "Utisak nedelje" bude ipak održan sutra uveče u 21 sat, na neuobičajen način:

Iz PR službe B92 saopšteno je da "je emitovanje emisije Utisak nedelje odlaže do daljeg s obzirom na to da uprkos pregovorima još nije postignut dogovor između menadžmenta televizije B92 i autorke Olje Bećković i produkcijske grupe Mreža."

Naime, menadžment TV B92 ponudio je Olji Bećković i produkcijskoj grupi Mreža da se "Utisak nedelje" emituje na terestrijalnom kanalu B92 do novembra, a potom da ova emisija postane vodeći format televizije B92 info sa željom da kultni serijal i dugodišnje iskustvo renomirane novinarke doprinesu razvoju ove informativne B92 platforme, navedeno je u saopštenju.

Iz PR službe B92 dodaju da "kako ideja nije naišla na odobravanje od strane Olje Bećković i produkcijske grupe Mreža, nastavljeni su pregovori o daljoj saradnji, a gledaoce i kolege iz medija blagovremeno ćemo izvestiti o svim detaljima dogovora Olje Bećković i menadžmenta TV B92."

Da podsetimo, vlasnik RTV Pink Željko Mitrović ponudio je Olji Bećković pre dve nedelje da "Utisak" bude emitovan na "ružičastom kanalu". Obećao joj je apsolutnu demokratiju u uređivačkom poslu i platu veću od 5.000 evra. Njegova ponuda i dalje je ostala otvorena.

Izvor. ND

Pogledajte još