Nedeljni horoskop (ponedeljak 29. septembar – nedelja 05. oktobar)

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju!

OVAN

Planirajte putovanje koje je vezano za posao. Trebali bi da sarađujete i sa partnerom sa kojim ste u braku ili vezi. On je dobar saradnik. Ukoliko imate zajedničkh planova o izgradnji, nekretninama ili poslovima koji traže često kretanje, putovanje, onda je bolje da zaposlite još nekog. Ukoliko ste u vezi dobro se slažete sa voljenom osobom. Ako ste u braku imate osobu pored sebe koja je vredna i uvek uz Vas. Slobodni imaju šansu za poznanstvo sa jednim Bikom. Osetljiv nervni sistem.

BIK

Poslovna dešavanja su vam najvažnija u toku sedmice stoga nije vreme da se žalite na kolege ili saradnike. Morate da pokrenete sebe. Imate podršku osobe iz znaka Jarac. Emotivno, lepa nedelja za nova upoznavanja. Neko će vam prići koga poznajete već duže vreme. Možda se rodi ljubav iz tog poznanstva. Bikovi u vezi imaju nedelju punu neizvesnosti, napetosti. Niste dovoljno emotivno napunjeni, potrebna vam je inspiracija. Zdravstveno se dobro osećate.

BLIZANCI

Početak nedelje pojačana nervoza koja iritira druge saradnike. Sigurno niste zadovoljni sa nekim iz kolektiva. Obično imate jako dobar osećaj da prepoznate ko vam je dobar a ko ne za velike poslovne poduhvate. Emotivno, ako želite da donesete neku odluku o vašoj vezi ili braku, bolje sačekajte drugu nedelju. Svaka ideja vam nije jasna. Blizanci u braku čas imaju jasnu predstavu o svom domu i dešavanjima u njemu čas su totalno emotivno odvojeni. Zdravstveno možete očekivati promenljivo raspoloženje.

RAK

Svaki Rak mora da prihvati situaciju u kojoj se nalazi. Potrebno vam je razumevanje posebno na radnom mestu gde radite. Ukoliko je to veliki kolektiv, moraćete da trpite razne situacije. Ova nedelja je naglašena za sve koji očekuju napredak u karijeri, bolju poziciju na poslu. Rak u braku ili vezi ima dobru nedelju u kojoj može da očekuje veliku razmenu emocija. Slobodni Rak ima šansu da na putu upozna voljeno biće. Možda je to Lav ili Devica. Stomačne tegobe muče ovaj znak duži period..

LAV

Poslovno možete biti razdražljivi, nervozni zbog nekog projekta koji ste spremili ranije a sada je teško da realizujete. Sačekajte koji dan. Niste neko ko nema sreće, pa ćete sigurno imati mogućnosti da popravite sudbinu. U ljubavi možete biti u situaciji koje partner ne razume dovoljno. Pokušavate da objasnite partneru stanje u kojem se nalazite. Potrebno vam je razumevanje. Pokušavate da podignete optimizam u sebi. Slobodan Lav ne mari za osećanja drugih. Zdravstveno morate da radite više na sebi kroz duh i telo.

DEVICA

Ova sedmica vam je otvorenija za neke konkretne ideje, planove, mada vam se ne vidi da možete mnogo da radite. To ostavljate u daljim terminima. Imate veliki pritisak na poslu a morate da se ponašate tolerantno. Važna vam je reputacija. Ako ste u braku ili vezi onda dobar period za kraći porodični put. Ako ste slobodni imate susret sa Ribom ili Ovnom. Lečite se prirodnim travama ukoliko imate problem sa stomakom.

VAGA

U svakom poslu morate da se potrudite i date maksimum od sebe. Niste teška osoba pa će vam svaka promena dobro doći. Dobre ideje ne manjkaju. Razmišljate koju ćete prvu sprovesti u delo. Posao proizvodnje ili neke dekoracije će vam doneti novac i ubrzani rast produktivnosti. Zbog toga ćete imati i dobar odnos sa svima oko Vas.Veza sa porodicom polako dolazi na mesto. Počinje da vlada mir i spokoj. Slobodne Vage imaju susret sa Bikom. Zdravlje vam može biti povezano sa ishranom ili užicima.

ŠKORPIJA

Prošlost vam je naporna i stalno razmišljanje o njoj donosi vam opterećenje. Sećate se svih lekcija kojih ste prošli. Balansirate između prošlosti i budućnosti. Izvlačite poruke. Dobro će vam doći. Pozitivno uvek izlazi na videlo. Emotivno, komunikacija napreduje. Postoje šanse za nešto više u novom poznanstvu u kom se trenutno nalazite. Zauzeti moraju više da se posvete kući, porodici. Zdravstveno, osetljiv stomak.

STRELAC

Potrebno je da eksponirate sebe. Ostali idu u drugi plan. Mnogi se osećaju zapostavljenim jer Vi dobijate sve nagrade. Vreme je da mislite više o novcu. Sigurna zarada sledi. Saradnja sa Bikom može biti vrlo plodna i uspešna. Partner preti da će vas napustiti zbog prejakog egoizma. Vi shvatate principe kompromisa i radite na tome. Slobodni Strelac može imati uspešnu nedelju u flertu, zavođenju. Posetite lekara. Nije loše proveriti krvnu sliku.

JARAC

Ukoliko ste na manjoj poziciji nego što se bili zaista će vam pomoći. Dosta ste bili angažovani. Potreban vam je odmor od gužve i preteranih obaveza. Novac vam je uvek prioritet ali nećete biti opterećeni finansijama jer više volite kvalitet koji će vam uvek doneti stabilnost i novac u krajnjem ishodu.Emotivno, možete biti u vezi ali ćete da funkcionišete kao individualac. Slobodni Jarčevi imaće ljubav sa jednim Bikom. Zdravstveno, potražite pomoć u duhovnosti.

VODOLIJA

Upotrebite Vašu intuiciju, ingenzioznost da ubedite druge oko Vas. To što Vi radite je prava stavar. Novac vam stiže već u samom startu nedelje. Ako želite da se okrenete ponovo nekim novim stvarima onda potražite savet nekog ko je rođen u zemljanom znaku. Zadovoljni ste emocijama, nije potrebno da bilo šta menjate. Slobodni moraju da se otvore i potrude oko svog ljubavnog života.Zdravstveno osećate da ste pospani.

RIBE

Početak sedmice u startu dovodite ubalans. Uz pomoć svojih unutrašnjih snaga Vi završavate sve. Nije vam potrebna pomoć. Želite da se istaknete u poslu koji vam je dobar, koji volite, gde osećate da možete biti kreativni. Imaćete uspehau finansijama. Emotivno okruženi ste porodičnom zajednicom i prijateljima. Razgovarate o novcu, novim poslovima. Ako ste sami onda je za vas dobar izbor jedan Bik. Zdravstveno morate da se izborite sa visokim pritiskom.

Foto: yayimage

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.