Humana teniska misija poznatih kod "Noleta"

Neizvesni i zanimljivi mečevi odigrani suu finalnoj fazi muškog singla između Radmila Mihajlovića i Aleksandra Gajšeka , a posebno uzbudljivo bilo je tokom žesnkog finala između Adriane Čortan i Cece Danilović…

Prava teniska poslastica priređena je u izuzetno zabavnom profesionalnom egzibicionom meču, u kome su učestvovali najbolje rangirani profesionalni ATP teniser njegove generacije - Peđa Krstin, i jedna od najboljih juniorke sveta Ivana Jorović – koja je pobednicima i nagrađenim učesnicima turnira uručila trofeje na završnoj ceremoniji. Tradicionalno intoniranje himne Srbije na otvarnju završne ceremonije priređeno je u sjajnoj izvedbi naše poznate muzičke zvezde, Jellene.

(old_image)

Humanitarni fond Hugo Boss turnira je posvećen Udruženju grada Beograda za borbu protiv diabetesa “Plavi krug”.

Budući teniski asovi, učesnici osmog Imlek Mini Tenis Open turnira za decu do 10 godina – stali su rame uz rame sa svojim starijim “kolegama” iz turnira poznatih u izuzetnoj demonstraciji teniskog znanja i vrlina. Preko 40 dece koja su učestvovala u Imlekovom turniru oduševilo je sve prisutne i potvrdilo da Srbija ima sjajnu tenisku budućnost. Kompanija Imlek je dugogodišnji partner TSS ,konstantni je i partner u podršci svih sportskih akcija koji neguju i aktiviraju kod dece sportsku kulturu,fer plej igru,njihov zdrav razvoj i popularizaciju sportskih vrednosti.

(old_image)

Kao i uvek veliki broj poznatih je učestvovao na turniru: Dragan Gagi Jovanović, Savo Milošević, , Haris Džinović, Jelena i Žika Zana, Niggor, Adriana Čortan, Dražen Dalipagić, Milan Bošković, Bata Mirković, Marko Đurovski, Dušan Borković, Jellena, Petrući, Uroš Ćertić, Duca Marković, Ivan Gavrilović, Aleksandar Gajšek, Nenad Marjanović, Igor Miklja, Miša Obradović, Pedja D Boy, Sale Jovanović, Saša Dragić, Mirko Luković, Joca Stefanović, Ceca Danilović, Ivana Pataković, Srećko Jarić, Katarina Lazarević, Filip Miletić, Žarko Lazetić, Nikola Kuljača, Miki Panjković, Radmilo Mihajlović, Jasmina Aleksandrov, Gordan Petrić...

Publika i oduševljeni učesnici i partneri turnira složni su u oceni da su 12. Hugo Boss turnir poznatih I 8. Imlek mini tenis open uspešno nastavili tradiciju koja na pravi nacin ističe i popularizuje najbolje vrednosti sporta, druženja, fer-pleja i humanosti ! Sledeći turnir , po tradiciji, je zakazan za jun sledeće godine.

(old_image)

REZULTATI FINALA :

MUŠKI SINGL: Žarko Lazetić / Igor Miklja 6:4

ŽENSKI SINGL: Adriana Čortan / Svetlana Ceca Danilović 6:3

MUŠKI DUBL: Vlada Perović I Goran Radović Kengur / Ivan Gagi Bugarčić I Vulević 6:4

IMLEK MINI TENIS OPEN: Viktor Marković / Marija Zagorac 10:6

IGRAČ KOJI JE NAJVIŠE NAPREDOVAO: Dražen Dalipagić Praja

IGRAČICA KOJA JE NAJVIŠE NAPREDOVALA: Ivana Pataković

Pogledajte još