Najbolje od devedesetih, 11. oktobra u Kombank areni

Ovo će biti jedan od najvećih muzičkih događaja ove godine, koji će publiku vratiti u period kada je dens muzika bila globalni hit, muzika na kojoj su generacije odrasle slušajući izvođače koji su imali svetsku popularnost.

Pesme „Rhythm Is a Dancer“, „Pump Up The Jam“, „No Limit“, „Everybody Dance Now“, „All That She Wants“, „Informer“, „Be My Lover“,“Mr Vain“, nezaboravni su hitovi čuvenog perioda devedesetih godina, koje će domaća publika prvi i (verovatno) poslednji put imati prilike da čuje uživo na jednom mestu u Beogradu.

Gosti Beograda i Arene su Snap!, Technotronic, 2Unlimited, C+C Music Factory, Ace of Base, Snow, La Bouche, Culture Beat.

Ovo će biti ubedljivo najveći skup najpopularnijih izvođača dens muzike koji je dosada organizovan u Evropi, pa samim tim i najveći tematski događaj kada su u pitanju devedesete godine. Ovo je jedinstvena prilika da čujemo legendarne hitove uživo i vratimo se u period dens muzike, drečavih boja i specifičnog stila devedesetih, koji se vraća u modu, te nije stran ni mlađim generacijama.

Promotivni kontigent karata za Najbolje od devedesetih po povlašćenoj ceni od 1.500 dinara biće u prodaji od 12. do 16. maja.

Pogledajte još