Boban Rajović pokreće novi posao

0

Boban Rajović je neko ko jednostavno ne može sebi da dopusti ni jedan jedini dan mirovanja, ali ni jednolične svakodnevnice.

Pored brojnih nastupa te nove pesme kojom planira obradovati svoje verne fanove Rajović se upustio u mnogo ozbiljnije projekte. Odlučio je konačno pokrenuti izdavačku kuću.

Rajović je često u medijima spominjao kako planira pokrenuti vlastitu izdavačku kuću, a sudeći prema informacijama koje stižu iz njegovog tima, nije ostao samo na rečima.

Okupio je oko sebe odličnu i uigranu ekipu ljudi i već neko vreme studiozno i predano radi na pomenutom projektu kojim planira napraviti revoluciju u izdavaštvu, postaviti nove standarde i pravila, a na koji način to planiraju izvesti znaće se uskoro.

Ono sto su nam u Bobanovom PR timu otkrili je da ce se izdavačka kuća zvati BR ENTER MUSIC i da ce prvo izdanje biti veoma atraktivna devojka iz Srbije koja se do sada nije previše eksponirala u medijima, ali ima sve predispozicije za uspeh. Odlično peva, odlično izgleda i bez sumnje ce uzdrmati regionalnu estradnu scenu. Devojka za koju u šali kažu da je ženski Boban Rajović samo što nije ćelava!

Ko je ona, a ko su i ostali ekskluzivci BR ENTER MUSIC-a, šta pevaci mogu očekivati od pomenute izdavačke kuće, po čemu će se BR.E.M razlikovati od svega do sada viđenog na ovim prostorima, ali i o ostalim pojedinostima javnost će biti upoznata za par nedelja za kada je planirano održavanje press konferencije na kojoj ce biti izneseni svi detalji u vezi sa za projekatom BR ENTER MUSIC.

Foto: Screenshot/Youtube, Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.