Boban Rajović pokreće novi posao

Pored brojnih nastupa te nove pesme kojom planira obradovati svoje verne fanove Rajović se upustio u mnogo ozbiljnije projekte. Odlučio je konačno pokrenuti izdavačku kuću.

Rajović je često u medijima spominjao kako planira pokrenuti vlastitu izdavačku kuću, a sudeći prema informacijama koje stižu iz njegovog tima, nije ostao samo na rečima.

Okupio je oko sebe odličnu i uigranu ekipu ljudi i već neko vreme studiozno i predano radi na pomenutom projektu kojim planira napraviti revoluciju u izdavaštvu, postaviti nove standarde i pravila, a na koji način to planiraju izvesti znaće se uskoro.

(old_image)

Ono sto su nam u Bobanovom PR timu otkrili je da ce se izdavačka kuća zvati BR ENTER MUSIC i da ce prvo izdanje biti veoma atraktivna devojka iz Srbije koja se do sada nije previše eksponirala u medijima, ali ima sve predispozicije za uspeh. Odlično peva, odlično izgleda i bez sumnje ce uzdrmati regionalnu estradnu scenu. Devojka za koju u šali kažu da je ženski Boban Rajović samo što nije ćelava!

Ko je ona, a ko su i ostali ekskluzivci BR ENTER MUSIC-a, šta pevaci mogu očekivati od pomenute izdavačke kuće, po čemu će se BR.E.M razlikovati od svega do sada viđenog na ovim prostorima, ali i o ostalim pojedinostima javnost će biti upoznata za par nedelja za kada je planirano održavanje press konferencije na kojoj ce biti izneseni svi detalji u vezi sa za projekatom BR ENTER MUSIC.

Pogledajte još