Kristina posle skandala pobegla na sever Norveške

0

Samo dan nakon što je pevačica Kristina Kovač (40) objavila na Fejsbuku da se javno odriče godinu dana starije sestre Aleksandre Kovač, čini se da joj je ostatak porodice okrenuo leđa.

Najmlađa sestra Anja Kovač baš u trenutku bure je na Fejsbuku postavila fotografije sa Aleksandrom, a ova se pohvalila kako uskoro kreće na turneju po Srbiji sa ocem Kornelijem Kovačem.

Pročitaj i: Porodica se odrekla Kristine zbog napada na Aleksandru

Sudeći po najavljenoj turneji Aleksandre i Kornelija Kovača, njih dvoje su ostali u dobrim odnosima, a porodica je odnos sa Kristinom stavila na stendbaj.

U toku jučerašnjeg dana niko od njih nije bio otvoren za komentar na ovu temu.

Kako se trenutno oseća, Kristina najviše otkriva na Tviteru. Tu je fotka pučine i zalaska sunca iznad koje je napisala da “u ovakvim danima poželi da ode na sever Norveške”, a onda sledi “kad bih bila sve ono što ljudi misle i pričaju o meni, kako bi mi dobro u životu bilo”. Podrška joj sigurno treba ovih dana, a jedan od prijatelja koji joj se na Tviteru obratio je koreograf Aleksandar Josipović.

– Samo ti glavu gore. Bez pada nema uspeha, ko zna zašto je to dobro… A ručak, dogovorićemo se – ohrabrio je Kristinu Aleksandar.

Izvor:24sata

Foto: Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.