Lepa Brena povećala grudi!

Naime, kako “Alo!” ekskluzivno saznaje, poznata folk pevačica je nedavno u Hrvatskoj uradila remont svog poprsja i ono što se iz priloženog vidi jeste da izgelda bolje nego ikada.

- Brena je dugo razmišljala o povećanju grudi i nedavno je konačno presekla i rešila da to uradi. Mnoge njene prijateljice koje su već išle pod nož preporučile su joj jednog lekara u Hrvatskoj. Iako je imala u planu da operaciju uradi tokom zime, Brena se predomislila, jer joj je se ukazala prilika da sredi grudi tokom boravka u Hrvatskoj, kada je mirovala zbog preloma ruke. Konsultovala se i sa svojim lekarom da li može da uradi taj zahvat i on joj je odobrio - rekao nam je izvor blizak gazdarici „Grand produkcije“ i dodao da je pevačica prezadovoljna novim dekolteom.

- Brena je prezadovoljna kako je sve odrađeno i sada sve češće ističe svoj dekolte. Nije preterala sa veličinom i zaista joj lepo stoje. Prija joj kada ovih dana dobije komplimente tipa „izgledaš mlađe nego ikad“ - završava izvor za Alo.

Tokom svog boravka u Hrvatskoj rešila je da ulepša svoje poprsje

- Ja zaista nisam imala nikakve plastične operacije. Ali nisam rekla da neću. Posle porođaja, kad se žena širi i rasteže, sasvim normalno je da se sredi - rekla je pre godinu dana folk zvezda i očigledno ubrzo rešila da promeni izgled.

Pozvali smo Brenu kako bi nam dala komentar na ove navode, ali se do zaključenja broja nije javila na telefon, piše Alo.

Pogledajte još