5 opasnih stanja u kojima ne smete ići u šoping ni u ludilu

U ovim stanjima definitivno ne bi trebalo ići u šoping!

Dosada

Petak veče ili još gore subota, prijateljice nema na vidiku i ostaje vam internet i online kupovina. Ipak pre uzmite čašu vina, napunite kadu i meditirajte uz sveće i dobru muziku, tako se podsećajući da bi najbolje bilo da stvari opipate i isprobate uživo.

Depresija

Posao vam je uništio svaki atom snage, drugarica vas je opet zeznula, a frajeri su ionako svi isti... lista razloga za depresivno stanje je dugačka, a šoping bi to mogao izlečiti i svakako se zaslužujete malo nagraditi. Ni u snovima!

Daleko, daleko ste od kuće

Nekim okolnostima ste završili u drugom gradu i ne znate šta ćete sa sobom. Nemate s kime ni da popijete kafu. U stanju tuge i samoće, dokazano je da žene kupovinom pokušavaju da popune prazninu. Posetite biskop, pozorište, častite se finom večerom i jednostavno uživajte sami sa sobom.

Megalomanstvo - ponuda koja se ne odbija

Tri za cenu jednog! Budite realni. Trebaju li vam zaista tri ista grudnjaka i pet haljinica istog kroja? Čista navlakuša. Ponuda će uvek biti, a najpametnije je da kupujete kad vam nešto zaista potrebno. U slučaju čistog uživanja - kupujte što zaista trebate.

Priprema za vežbanje - jednog dana ću to nositi

Nema baš vašeg broja, ali nema veze, kad skinete tih sitnih pet kilograma, imaćete nove farmerke. Samo kod najjačih karaktera to zaista može biti super motivacija, ali kod većine je to besmisleni trošak i gomilanje stvari. Prvo gubljenje kilograma pa onda po nove farmerice!

cosmopolitan

Pogledajte još