ISPOVEST TINEJDŽERA: Bio sam seksualni rob žene s tri dojke!

Tridevil - čije je pravo ime Ališa Hesler - pozvala je mladića u svoju kuću na Floridi nakon što su se upoznali preko interneta i razgovarali o fetišima. Kada je došao, naterala ga je da spava u kavezu za pse i oko vrata mu stavila ogrlicu na kojoj je pisalo 'rob'.

- Pretvorila me u roba, tukla i ponižavala. Psihički ožiljci ostaće mi celi život - kazao je.

Skvier je objasnio kako je živeo u strahu od batina te da je prilikom jednog susreta Tridevil počela urezivati svoje ime na njegove grudi.

U video intervjuu koji je objavio Mirror pokazao je ožiljke u kameru i rekao: - Vrištao sam dok mi je to radila. No nije htela prestati, rekla mi je da ne budem pi***. Nakon što sam je preklinjao, prestala je.

21-godišnja maserka tvrdi kako je za treću dojku platila 12 hiljada funti, a da ju je pre toga zbog etičkih razloga odbilo više od 50 plastičnih hirurga. Ipak, u međuvremenu su se pojavile brojne priče, pa tako Skvier tvrdi da je njena treća dojka zapravo proteza i da ju Tridevil fiksira na svoja prsa nekom vrstom lepka.

- Ima ih nekoliko. Kada se uprljaju ne želi ih više nositi pa stavi drugu. Prvo sam mislio da su prave. Međutim oduvek sam bio skeptičan jer mi nije dala da ih diram. Jednom mi je okrenula leđa, skinula majicu, posegnula rukom prema prsima, a onda sam čuo zvuk drapanja. Uzela je dojku i bacila je na pod! - rekao je Skvier.

Tridevil je 18-godišnjakove tvrdnje na svojoj Facebook stranici porekla, tvrdeći da je to sve gomila budalaština.

jutarnji.hr

Pogledajte još