Kad dođe do raskida, polovina žena već ima "rezervnog" muškarca!

Žene uvek razmišljaju unapred pa tako i kad je u pitanju njihov ljubavni život. Otkrilo je to jedno nedavno britansko istraživanje, sprovedeno na 1000 ljudi. Ono je naime došlo do rezultata, prema kojima čak polovina žena ima muškarca u "šteku", u slučaju da im se trenutna veza raspadne.
Takođe, taj se podatak više odnosi na udate žene, a taj drugi muškarac je obično neko koga dobro poznaju i to u proseku 7 godina. Tako se u toj ulozi najčešće nađu stari prijatelji, bivši partneri ili kolege s posla.
Svaka deseta žena otkrila je i kako je uverena da bi taj drugi muškarac ostavio sve zbog njih i kako im je već priznao ljubav, a njih 12 odsto priznalo je kako ih uz njega vežu snažniji osećaji, nego za partnera. Iako se pretpostavlja kako bi takav odnos trebao da bude strogo tajan, polovina žena priznala je kako njihov partner zna za treću stranu, a svaki četvrti ju je čak i upoznao.
Ali, svaka treća žena ne bi ostavila svog partnera zbog drugog muškarca, polovina njih zauzela je stav "nikad ne reci nikad", a svaka šesta ozbiljno razmišlja o oživljavanju romanse, prenosi Daily Mail.
Čini se kako su se vremena zaista promenila. Šta kažete na rezultate?

Izvor: dailymail/rouge

Pogledajte još