Neprijatnost na snimanju "Fantastik šoua": Seka Aleksić napravila scenu zbog Milice Todrović?!

Pre nekoliko dana snimljena je prva emisija "Fantastik šou" u produkciji "Granda", a koja će sa emitovanjem startovati za nekoliko dana.

Čelni ljudi "Granda" su se potrudili da u prvoj emisiji imaju što aktuelnije zvezde iz sveta muzike, ali se desila i mala neprijatna scena koju je na snimanju napravila Seka Aleksić.

Naime, Seka će otvoriti "Fantastik šou", ali se iznervirala zato što je sređena za scenu morala da čeka da Milica Todorović završi svoj nastup, koji je potrajao mnogo duže nego što je bilo planirano.

Organizatori su zamolili Seku da sačeka, ali je ona ipak napustila studio.

- Milicin nastup se odužio jer je sat i po vremena snimala jedan plejbek. Zbog toga smo zamolili Seku da sačeka pola sata, ali je ona pobesnela i izletela iz studija u Košutnjaku. Kada se smirila, vratila se na snimanje u garderobi za nastup - otkrio je izvor dnevnog lista "Informer".

U Košutnjak se prvi vratio Veljko, da bi video da li je Milica završila. On je Seki javljao razvoj situacije. Kada se napokon pojavila, pevačica je bila vidno uznemirena, pa je brzinski ušla u studio i nastavila snimanje, piše Opera17.

Pogledajte još