Dijana Janković na putu ka svetskoj karijeri

Naime, snimila je duet sa poznatim rumunskim producentom Geo da Silvom. Ona ce ostati dosledna svojoj zemlji koju jako voli pa će iI snimanje spota za ovaj internacionalni duet biti u njoj.

Prošlog vikenda u Temišvaru počeo je internacionalni projekat. U Massive studiu, mestu koje Florin Popo-Magda zove domom, srpska muzička zvezda i modna ikona Didi provela je nekoliko sati kako bi snimila svoj deo za novi singl koji radi sa Lumia Brothers-“Love is the air”. Njen poslednji muzički projekat uključuje i saradnju sa temišvarcima iz Maassive studia iI Lumia Brothers-(internacionalni projekat koji je zapoceo Geo da Silva-iz Rumunije i Jack Mazzoni iz Italije, vodeći DJ-jevi iz najbolje izdavačke kuće Blanco and Negro Music).

(old_image)

Poznati DJ Geo da Silva koji je stekao planetarnu slavu mnogobrojnim hitovima, a jedan od njih je svima poznata “J ll Do You Like A Truck“, ovoga puta udružio je snage sa zgodnom crnkom pevaćicom Dijanom ne bi li i ova pesma koja ce uskoro ugledati svetlost dana postati hit kao iI sve koje je do sada radio. Nova pesma ce uskoro dobiti i spot, sniman u Beogradu u glavnom gradu Srbije, sa impresivnim budžetom za naše podneblje, a najavu za ovaj projekat već su pustile neke televizije u Istočnoj Evropi, interesujući se za datum objavljivanja.

(old_image)

Naziv nove pesme je ”Ljubav u vazduhu” i posle prvog slušanja bez masterovanja možemo da kažemo da je gotovo siguran uspeh na Istočnoevropskom tržištu. Blanko I Negro music – španska izdavačka kuća i jedan od evropskih lidera kada govorimo o muzici, većc je potpisala predugovor, a objavljivanje Dijaninog projekta zajedno sa Lumia Brothers je još jedan razlog za uspeh i privlačenje pažnje jer je pevačica Didi nedavno najavila i izbacivanje nove modne linije u prodajnim objektima u Italiji, Austriji, i drugim evropskim zemljama”, govori Geo da Silva.

(old_image)

Ovo je ono što sam želela i polako mi se ostvaruje, mislim i znam da će ovo biiti projekat koji ce mi doneti puno nastupa i da će naša prva pesma “Love is the air” postati hit, jer ne sumnjam u njihov izbor pesama, mada u svemu učestvujem, pa sam tako i u ovome, uvek ima nečeg mog koje sad, a već može ko me malo bolje poznaje i da prepozna u pesmi. Geo da Silva je čuo za mene i nazvao me, bila sam srećna što je neko poput njega imao želju da snimi duet samnom, spojile su nam se energije, i to će biti pravi bum i osveženje kako za uho tako i za gledanje. Ubrzo posle izlaska pesme ekranizovacemo je tako da to bude nešto što će pomeriti granice kod nas”, odgovara pevačica i dizajnerka Didi.

Pogledajte još