Turbulentna TV jesen: "Utisak nedelje" je "povukao nogu" - B92 napušta i...

Brankica Stanković, autorka emisije „Insajder“, zapretila je rukovodstvu Televizije B92 da će, ukoliko u programsku šemu ne vrate „Utisak nedelje“, napustiti tu medijsku kuću!
Voditeljka „Insajdera“ je u ranim popodnevnim satima u nedelju imala sastanak sa čelnicima „devedesetdvojke“, piše "Alo".

- Brankici je do isteka njenog ugovora ostalo još dve emisije. Kako to obično biva, pred kraj ugovora vrše se pregovori šta i kako dalje. Iako su očekivali da će sve ići kako treba, čelnicima televizije je autorka emisije postavila određene uslove, koji su manje-više bili izvodljivi, sem jednog! Ona je tražila da se „Utisak nedelje“ vrati u programsku šemu i omogući se dalji rad Olji Bećković, tvrdi izvor "Alo" novina blizak TV B92.

Iako su u prvi mah mislili da se šali sa njima, autorka ove vrlo popularne emsije im je stavila do znanja da ne želi da nastavi saradnju sa nekim ko krši ugovore i podložan je uticaju drugih.

- Brankicu je veoma povredilo to kako se njena matična kuća postavila prema Olji. Njih dve se poznaju dugo godina i odlučila je da svoje nezadovoljstvo i revolt iskaže na ovakav način. Kako stvari za sad stoje, a teško da se bilo šta i može promeniti po tom pitanju, emisija Brankice Stanković će još dve nedelje biti emitovana na B92, do isteka ugovora, posle čega će morati da nađe drugog emitera - zaključuje izvor „Alo“.

Pogledajte još