Ko sme da ide najdalje? Otkrijte koja seks poza odgovara vašoj ličnosti

Stidljiva
Da li ste stidljiva devojka koja ne voli da sva pažnja bude usmerena na nju? Savet broj jedan je da zamračite sobu, ali nemojte voditi ljubav u potpunom mraku. Upalite nekoliko sveća ili samo stonu svetiljku.

- Pokušajte misionarsku pozu jer tu momak obavlja sav posao, a odgovaraće vam i doggy style jer nećete gledati direktno u partnera. Ako se smirite svog tela probajte seks ispod pokrivača, samo se setite da žene osuđuju mnogo više nego muškarci, pa iako ste nesigurni zbog strija ili kilograma muškarci to neće ni primetiti.

Otvorena
Društveni leptir ili otvorena devojka je dominantna, a najbolje će doći do izražaja ako je ona gore.- Dok je gore ona kontrolira sve pokrete i tako dominira situacijom.

Društvena
Društvena devojka će dobiti najbolje rezultate u nekoj prijatnoj i intimnoj pozi. Za nju je doggy style previše bezličan položaj. Pokušajte seks licem-u-lice kako biste bili bliži jedno drugom, poput sedećeg položaja gde možete da gledate jedno drugo u oči.

- Ako se potpuno obavijete oko partnera taj položaj biti će jako prijatan i intiman za vas.

Ljuta na ceo svet

Ovakav stav može biti neosnovan. Možda vodite stresan život pa ste često promenljivog raspoloženja. Oralni seks je dobar za ovaj tip ličnosti.

- Predigra je obavezna jer možete ležati i uživati u zagrejavanju. Kada ste dovoljno zagrejani i spremni na seks, dopustite mu da preuzme kontrolu. To će biti najbolje za vas.

Otkačena
- Ovo je pravi tip ličnosti koji bi isprobao "zadnji ulaz". To je dobar položaj koji dozvoljava da se oboje uključite.
Niste baš za analni seks? Obrnuta kaubojka je dobra poza. On neka legne a vi ga zajašite, licem okrenutim od njega. Za dodatno zadovoljstvo sedite na stolicu ispred ogledala kako biste mogli da gledate sebe u seksualnom zanosu.

Izvr: Portal oko

Pogledajte još