U petoj deceniji ima vaginu kao da joj je 25: A međunožje podmlađuje sa....

Ona bi sada želela svim ženema da prenese svoje znanje, a pogotovu damama koje žele da mlađi muškarci budu zainteresovani za njih.

- Ne mogu da verujem da sam zanemarivala tu regiju sve te godine dok sam bila u braku. Sada moja vagina izgleda i oseća se bolje nego ikada. Najbolji dokaz da deluje je reakcija momaka koji mi kažu da imam vaginu 25-godišnjakinje - kaže Lisa.

Kada se razvela, počela je da izlazi sa mlađim muškarcima, i tek tada je shvatila koliko je bitan izgled međunožja.

- Često zanemarujemo ovu regiju, i mislimo da je brzilska depilacija dovoljna. Ali kada sam bila sa prvim mlađim muškarcem, pogledala sam dole i shvatila sam sam naboranija i suvlja nego kada sam bila mlađa - priseća se ova kuguarka.

Razmišljala je o plastičnoj operaciji, ali veliki rizici i visoka cena su je naerali da odustane od toga. Zato je počela da eksperimentiče kod kuće, i osmislila recept za koji tvrdi da jako dobro deluje. Ona kaže da je reakcija muškaraca sa kojima je bila naterala da ovo podeli sa svim ženama koje možda imaju isti problem.

(old_image)

MASKA ZA PODMLAĐIVANJE VAGINE

POTREBNO JE:
1 kašičica kokosovog ulja (ubija bakerije i hidrira kožu),
1 kašičica kreme sa vitaminom E (hidrira kožu i sprečava starenje), kašičica meda (ima antioksidante koji usporavaju starenje),
1 belance (učvršćuje i zateže kožu)

PRIPREMA:
Sve dobro pomešajte, i zagrejte u mikrotalasnoj. Ne treba da bude vrelo, već toplo. Nanesite na vaginu, a optimalno bi bilo da pre toga naparite ovu regiju kako bi se otvorile pore. Držite 15 minuta da se operite ružinom vodicom. LIsa predlaže da ovo uradite sedam dana zaredom, a onda jednom nedeljno. Najbolje bi bilo da se kombinuje sa vežbama za zatezanje vagine.

Izvor: Žena

Pogledajte još