Nedeljni ljubavni horoskop (ponedeljak 06. oktobar - nedelja 12. oktobar)

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovnovi ove nedelje mogu očekivati da im se na emotivnom planu dešavaju vrlo prijatne stvari. Oni koji su u vezi, sa partnerom će imati satbilan odnos, pod uslovom da oni vode glavnu reč. Slobodni pripadnici znaka imaće šanse da započnu lepu emotivnu vezu.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikovi ove nedelje mogu imati problema u vezi zbog partnerovog čudnog ponašanja, pa su moguće međsobne razmirice i neslaganja. Slobodni mogu imati susrete sa osobama iz prošlosti, ili će obnoviti staru vezu. Nova poznanstva moguća su preko prijatelja.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Bliznaci će ove nedelje biti pod partnerovim uticajem koji postaje dominantniji u njihovom međusobnom odnosu i mada će se truditi da održe satabilnost u vezi, manji sukobi nisu isključeni. Slobodne pipadnike znaka mogu privući energične i samosvesne osobe.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovi će ove nedelje pozitivnije uticati na partnera, tako da će se u vezi osećati više opuštenosti. Slobodni pripadnici znaka mogu imati problema u komunikaciji sa osobom koja im se sviđa i sa kojom žele vezu, pa se tako nekima emotivni planovi mogu izjaloviti.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi koji su u vezi, ove nedelje imaće na emotivnom planu zadovoljavajuću situaciju, iako partner može ponekad delovati odsutno. Slobodni pripadnici znaka najviše ljubavnih šansi imaće ako odu na neki put, ili ako upoznaju osobu koja ima veze sa inostranstvom.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Device ove nedelje neće znati šta zapravo žele, a partner im u tom neće mnogo pomoći, već su u vezi moguće nepredviđene situacije i manje razmirice. Slobodni pripadnici znaka mogu da sretnu osobu koja im je značila u prošlosti, pa će neki poželeti da obnove vezu.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage koji su u dužim vezama ove nedelje mogu ozbiljnije početi da razmišlajju o zajedničkom životu sa partnerorm ili braku. Slobodni pripadnici znaka imaće joše više kontakta i novh poznanstava, a većna će biti okrenuta druženju, pa bi se i broj novih veza mogao povećati.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije ove nedelje previše analiziraju svoj partnerski odnos i čeprkaju po starim problemima, ali tako mogu da stvore nove. Slobodni pirpadnici znaka mogli bi imati susret sa osobom koja im je nekada značila, pa bi neki mogli poželeti da obnove vezu sa njom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevi ove nedelje mogu očekivati promenjivu situaciju na emotivnm planu, pa ne treba partneru previše da nameću svoje mišljenje. Slobodni pripadnci znaka biće prilično aktivni u potrazi za načinima zabave i samoudovoljnja, ali će biti teški za postizanje kompromisa.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčevi ove nedelje ne očekuju promene na ljubavnim planu. Neki bi mogli biti u nedomici, skloni razmšljanju i analizi svoje emotivne situcije, a ni novih poznanstava neće u narednom periodu biti mnogo. Zauzete pripadnike znaka očekuju stabilni odnosi u vezi.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije ove nedelje mogu da budu previše analitične, te da nepotrebno razmišljaju o starim problemima u vezi. Slobodni pripadnici znaka imaće dosta novih i zanimljivih susreta, ali njihov način razmišljanja u ovom periodu može ih navesti na pogrešnu odluku.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribama ova nedelja može doneti manjak razumevanja u emotivnoj vezi. Neki pripadnici znaka mogu razmišljati o osobi sa kojom je moguća tajna veza, a biće i onih okrenutih prošlosti koji bi ponovo mogli da se sete stare ljubavi i požele da obnove vezu sa njom.

conopljanews

Pogledajte još