Brutalna iskrenost: Ovo je tajna ispovest jednog PENISA!

Kad biI muškarce pitali da odaberu jedan deo svog tela koji im je svet, nije teško pogoditi šta bi većina verovatno izabrala...

Uprkos tome, sve vezano za penise još uvek je popriličan tabu i u pitanju je tema na koju se neće često naići u medijima. Upravo tu "sablazan", koju muški polni organ izaziva u javnosti, i odnos koji muškarci imaju sa svojim penisima u dokumentarcu "Kurac: Dokumentarac" istražuje Brajn Fender.

Za svoj je film Fender intervjuisao 63 muškarca od 22 do 28 godina, koji su se skinuli do kraja i razotkrili se "fizički i emotivno" kroz lične priče o "svetom" odnosu sa svojim penisom. Iz tog razloga dokumentarac se opisuje kao "iskreno istraživanje 'člana' modernog društva o kojem se ne govori", penisa.
Fender kaže da je inspiraciju za film dobio kad je shvatio da s dotadašnjim filmovima nije imao komercijalnog uspeha zato što nisu bili o seksu: "Ja sam gej pa mi je, naravno, bilo zanimljivo da saznam kakav odnos drugi muškarci imaju prema svojim penisima", kazao je za Huffington Post.
Ljude koji su učestvovali u filmu tražio je preko Craigslista i tvrdi da mu se od svih dobrovoljaca za učestvovanje javio samo jedan "ljigav tip" koji je priliku pokušao da iskoristi da dođe do seksa, dok za sve druge tvrdi da su "obrazovani muškarci koji su imali potrebu da progovore o ovoj temi": "Nije bilo nikakvih seksističkih komentara, što me čak donekle i razočaralo, budući da je pokazatelj toga kakvi su mi se ljudi javili. Pretpostavljam da bi konzervativniji muškarci (koji se ne bi nikad prijavili na ovako nešto) koji bi sve ove tipove, a i mene, nazvali pervertitima, imali drukčije stavove, ali se i osećali ugroženo zbog nekih pitanja koja su se u filmu postavljala. Izvor: index.hr

Pogledajte još