FRKA NA ULICI: Ivan Marinković šutirao i šamarao bivšu devojku!

Ivan Marinković dva dana pre nego što je dobio batine od, kako tvrdi, Ace Amadeusa, maltretirao je bivšu devojku Marinu Maju Miljković, zbog koje je i prebijen.

Njih dvoje su se sreli u centru grada i tu je došlo do incidenta. Maja je vodila petogodišnjeg sina u igraonicu i prošla je pored kladionice u kojoj bivši muž Goce Tržan provodi dane. Čim ju je spazio, Marinković je istrčao i preprečio put bivšoj devojci. Ona nije htela da priča s njim, a on je bio uporan, pa je nastala svađa. Napao ju je najpre verbalno, nazivao ju je pogrdnim imenima, a onda ju je i šutnuo u zadnjicu. I to pred njenim maloletnim detetom. Nju je njegov potez iznervirao, pa mu je lupila dva šamara i pobegla.

Uplakano dete

- Niko ne zna zašto je Ivan napao Maju. Ona se tada uplašila, pogotovo zbog deteta, koje je sve to gledalo. Dečak se zacenuo od plača. Inače, Ivan i Maja se često sreću na ulici. Ona je udata, ali se i pored toga godinu dana viđala s Marinkovićem. Zbog njega je htela i da se razvede, ali su se posvađali i raskinuli, pa je ostala s mužem, koji je klavijaturista u bendu jednog popularnog pevača - kaže izvor Kurira.

Već je poznato da Ivan optužuje Acu Amadeusa za premlaćivanje i kao razlog navodi to što je muzičar u šemi s Majom. On priznaje da je tog dana video bivšu devojku, ali negira da je došlo do incidenta.

Još ga voli

- Tačno je da sam video Maju dva dana pre nego što sam dobio batine, ali je nisam prozivao, niti smo se svađali. Ne znam ko mi sve ovo smešta. Ona me još voli, to mi je priznala. Iznervirala se kad sam se smuvao sa Sarom. Ako sam je napao, zašto me nije prijavila policiji. Aca i njen muž su bili najbolji drugari, a sada se ona viđa s njim, umesto da spasava svoju porodicu. Ovde samo treba da se stavi akcenat na to da je mene brutalno prebio Aca iz Amadeusa - poručuje bivši muž Goce Tržan Ivan Marinković.

Aca Amadeus

NEMAM NIŠTA S TIM

Kontaktirali smo s Aleksandrom Stanimirovićem, međutim, on kaže da nema ništa s incidentom:
- Šta ja imam s tim? Ako je tačno to što je uradio, nek njemu ide na čast. Mene su zvali iz policije i daću izjavu kad prođe štrajk advokata.

Maja Miljković
IVANE, OSTAVI ME NA MIRU

Pozvali smo i Maju za komentar i ona je za razliku od Ivana potvrdila naša saznanja:
- Tačno je to što ste čuli. Nemam ništa s Ivanom i ne znam šta on hoće od mene. Neka me više ostavi na miru.

Kurir

Pogledajte još