Modne kombinacije koje su uvek IN!

1. Mala haljina + velika ogrlica
Jednostavna i jednobojna haljina sama po sebi je uvek sjajan izbor za razne prilike, a da biste je upotpunili, sve što vam je potrebno je smela, upadljiva ogrlica.

2. Uski džemper + suknja A-kroja
Ovakva kombinacija u retro stilu sjajno je rešenje za dame koje žele da osveže svoj poslovni stil. Tanji džemper jednostavnu upašite u dublju suknju A-kroja dužine do ispod kolena, a ova kombinacija istaći će obline i učiniti da vaš struk izgleda duže. Izaberite džemper sa printom i jednobojnu suknju.

3. Široki top + uske farmerice + ravne sandale
Ova kombinacija savršena je za dnevne šetnje i opuštene prilike. Ne samo što osigurava udobnost, već i laku transformaciju i poigravanje sa raznim detaljima.

(old_image)

4. Široki džemper + uske pantalone + visoke potpetice
Za one koji vole zavodljivi stil odevanja, ovo je dobitna kombinacija! Meke i luksuzne teksture doprineće eleganciji, te ćete izgledati moderno i prefinjeno.

5. Strukirani sako + majica sa V-izrezom + farmerice
Ova proverena kombinacija sjajna je podjednako i za posao i za večernje izlaske. Trenutno su moderni sakoi u jarkim bojama, pa ne propustite da ih isprobate – izgledaju sjajno uz farmerice i majice u neutralnim nijansama.

6. Haljina + helanke + polučizmice
Jednostavna haljina sa upadljivim printom savršena je za ovakvu kombinaciju, a u helankama i visokim potpeticama u istoj boji vaše noge će izgleti duže.

savremena.me

Pogledajte još